Six Capital ontzorgt je volledig in de snelle Cryptomarkt

”KOOP WANNEER HET BLOED DOOR DE STRATEN LOOPT”

Deze bekende beurswijsheid benadrukt dat beleggers vaak uitstekende rendementen kunnen behalen door te investeren dat ze tegen aanzienlijke kortingen worden verhandeld. Dit klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is het voor veel beleggers moeilijk om kalm te blijven wanneer de markten in paniek zijn. Sinds de vorige column hebben we de afgelopen maanden wederom een dergelijke situatie gezien. Ik neem jullie graag mee in mijn visie.

VAN SOFTWARESPECIALIST TOT BELEGGINGSVISIONAIR

In de afgelopen tien jaar heb ik, net als vele anderen, meerdere marktcorrecties meegemaakt. Deze momenten hebben me waardevolle lessen geleerd. Wat begon als een passie voor softwareontwikkeling en het ontwerpen van handelsalgoritmes, groeide uit tot een avontuur als angel investor in veelbelovende blockchain-startups. Dit pad heeft mij gebracht naar mijn huidige rol als Portfolio Manager bij Six Capital. Ons fonds, erkend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), beheert momenteel miljoenen in de innovatieve Web3-markt, beter bekend als de cryptomarkt.

VEELBELOVENDE KANSEN

Marktcorrecties, zoals die we de afgelopen maanden hebben meegemaakt, zijn niet per se negatief. Ze dragen bij aan een gezonde markt, want niets kan voortdurend alleen maar stijgen. Mijn vorige column viel precies samen met de Bitcoin-halvering, wat in essentie een positieve ontwikkeling is doordat de schaarste in het aanbod toeneemt. Wanneer de vraag gelijk blijft of zelfs toeneemt terwijl het aanbod daalt, zullen de prijzen onvermijdelijk stijgen. Dit patroon heeft zich de afgelopen jaren herhaald in cycli van 4 jaar, daarbij waren marktcorrecties zoals die van de afgelopen maanden een onvermijdelijk onderdeel van deze opwaartse trend.

Als we terugkijken naar de afgelopen tien jaar, zien we een constant opwaartse beweging. Hoewel deze patronen interessant zijn, zijn de fundamentele ontwikkelingen in de Web3-markt van het afgelopen jaar nog belangrijker. Grote namen zoals BlackRock, JP Morgan en Goldman Sachs hebben onlangs hun intrede gedaan in de sector. Terwijl je zag dat de gemiddelde belegger in paniek zijn posities verkocht, hebben de grote Wall Street-partijen tijdens de recente correcties aanzienlijke kapitalen geïnvesteerd.

Historisch gezien is een correctie als deze dan ook vaak een lucratief instapmoment. Voor mij persoonlijk is het bijzonder om de groeiende interesse van Wall Street van dichtbij mee te maken. Ondertussen vervul ik samen met mijn team al tien jaar een pioniersrol in de sector, waarbij we precies weten welke bedrijven cruciaal zijn voor toekomstige groei en een optimaal rendement.

JOUW PARTNER IN DIGITALE BELEGGINGEN

Bij Six Capital begrijpen we dat de complexe en snel veranderende cryptomarkt je kan weerhouden om er zelf in te investeren, ondanks de vele lucratieve kansen die deze markt biedt. Het kost veel tijd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en er zijn de nodige risico’s aan verbonden. Dit beseffen wij bij Six Capital maar al te goed. Onze missie is een toegankelijke en veilige manier van investeren te bieden in hoogwaardige Web3- en blockchaintechnologie, met een focus op maximale langetermijnrendementen. Dit doen we via het eerste Web3-fonds van Nederland, het Core Fund van Six Capital. We staan klaar om je volledig te ontzorgen en de kansen van vandaag om te zetten in de winsten van morgen.

Neem gerust contact op via onze website, maak een afspraak om te bespreken hoe u kunt investeren in de cryptomarkt, of bezoek www.sixcapital.nl voor meer informatie. U kunt ons ook direct bereiken op +31 85 060 65 96 of via j.aarssen@sixcapital.nl.

Dit is een artikel uit Breda Business & Lifestyle #15. Lees het volledige magazine hier.

 

Ook interessant

Fijnproeven in Breda

Ze vormden niet minder dan 22 jaar de gezichten van eetcafé Publieke Werken en waren daarmee méér dan een begrip in Breda. Gastvrijheid en...

Iedereen wil goed slapen

Het 40-jarig bestaan is wanneer u dit verhaal leest nét achter de rug. Dat werd officieel gevierd op 31 augustus. Dat was de datum...

Samenwerken gaat heel natuurlijk

Ervaren, doortastend en betrokken. Dat zijn de kernwaarden van Koch Advocaten, dat dit jaar 40 jaar bestaat. In een serie van vier verhalen laat...

Breda’s Bourgondische Meesters: Top 5 Culinaire Kunstenaars

De woorden 'Breda' en 'Bourgondisch' worden vaak in één adem genoemd. Het is dan ook niet verrassend dat deze stad een thuisbasis is voor...