Adverteren

Wat zijn de aanleverspecificaties voor een uiting in het magazine van Breda Business & Lifestyle?

Als adverteerder kun je kiezen voor een advertorial en/of een advertentie. Bij een advertorial is het mogelijk om voor een enkele of voor meerdere pagina’s te kiezen. Het gemiddelde aantal woorden per pagina is 550. Uiteraard is dit afhankelijk van de titel en de inzet van fotografie.

De beschikbare formaten van de advertenties zijn:

  • Een dubbele pagina is 456 mm breed bij 300 mm hoog;
  • Een hele pagina 228 mm breed x 300 mm hoog;
  • Een halve pagina 194 mm breed x 132 mm hoog;
  • Een kwart pagina 94 mm breed x 132 mm hoog;

Let op; bij een hele of dubbele pagina geldt: aanleveren met 3 mm afloop rondom.

Waar zijn de magazines van Breda Business & Lifestyle te vinden?

Het magazine van Breda Business & Lifestyle biedt een mooie mix van luxe, lifestyle en natuurlijk business. De verspreiding van het magazine komt hier uiteraard mee overeen. Zo vind je het magazine bij hotelketens in de regio, op de leestafels in de horeca, wachtruimtes bij zorginstellingen en op de directietafel van het bedrijfsleven in en om Breda. Geen exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail inclusief adres naar info@bredainbusiness.nl.

Waar kan ik een eventuele adreswijziging doorgeven?

Ga je verhuizen of veranderd het ontvangstadres van Breda Business & Lifestyle? Goed om te weten natuurlijk. Geef je adreswijzing aan door via info@bredainbusiness.nl;

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een advertorial of advertentie?

Overweeg je ook om in één van de edities van Breda Business & Lifestyle naar voren te komen? Super leuk! Onze accountmanager Martijn van der Haar helpt je graag verder. Hij vertelt je meer over de toegankelijke tarieven en aantrekkelijke staffelkortingen. Ook kan hij jullie onderneming adviseren over de uiting en je informeren over de ondersteuning van journalisten en fotografen. Vul het contactformulier in op deze website óf stuur direct een mail naar m.vanderhaar@bredainbusiness.nl.

Hoe kan ik mij inschrijven voor de nieuwsbrief van Breda Business & Lifestyle?

Iedere twee maanden ontvang je een uitgebreide nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit de regio. Je ontvangt de nieuwsbrief gratis en direct in je mailbox.