Een mijlpaal in culinaire perfectie

Restaurant Wolfslaar heeft op maandag 7 oktober in het MECC Maastricht voor het 20e jaar op rij een Michelinster in ontvangst mogen nemen. Een bijzondere prestatie die de duurzame kwaliteit en passie van het restaurant weerspiegelt. Het restaurant, gevestigd in het historische koetshuis van landgoed Wolfslaar in Breda, wordt wederom erkend voor zijn spannende en weldoordachte keuken, gerechten met innovatieve creaties, uitgebreide wijnkaart en uitmuntende service. Een mijlpaal in culinaire perfectie.

Chef-kok Maarten Camps en zijn team tonen zich zeer vereerd met deze bijzondere onderscheiding. “Voor het 20e jaar een Michelinster is een bekroning van de inzet en toewijding die ons team dagelijks toont. We streven ernaar om onze gasten telkens weer te verrassen met culinaire ervaringen van het hoogste niveau, waarbij we de seizoenen en lokale producten omarmen,” aldus Camps.

Een ster met een verhaal

Restaurant Wolfslaar, opgericht in 2000, ontving zijn eerste Michelinster in 2004 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de culinaire hotspots van Nederland. Het restaurant staat bekend om zijn moderne, duurzame benadering van gastronomie, met een sterke focus op streekproducten en verfijnde smaakcombinaties. Het behoud van de Michelinster voor 20 opeenvolgende jaren benadrukt niet alleen de consistentie van het restaurant, maar ook het vermogen om zich telkens opnieuw uit te vinden en te vernieuwen.

Culinaire perfectie

Dankbaarheid en toewijding

Maarten Camps benadrukt het belang van samenwerking: “Deze onderscheiding is een enorme eer, maar bovenal een bewijs van het harde werk en de passie van ons hele team. Onze gasten zijn altijd onze prioriteit en we zijn hen dankbaar voor hun vertrouwen en waardering, die ons stimuleren om te blijven streven naar perfectie.”

Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, zal Restaurant Wolfslaar de komende maanden diverse speciale evenementen organiseren en kan men tevens genieten van een drie- of viergangen jubileumlunch.

Culinaire perfectie

Over Restaurant Wolfslaar

Restaurant Wolfslaar bevindt zich op het gelijknamige landgoed aan de rand van Breda, omringd door natuur en historie. Het koetshuis, waarin het restaurant is gevestigd, ademt verfijnde luxe in een ongedwongen sfeer en biedt een stijlvolle setting voor een culinaire beleving van topklasse. Met een Michelinster die al 20 jaar standhoudt, blijft Wolfslaar een toonaangevende naam in de Nederlandse haute cuisine.

Restaurant Wolfslaar
Wolfslaardreef 100
4834 SP Breda
(076) 201 49 75
info@restaurantwolfslaar.com
www.restaurantwolfslaar.com

Ook interessant

Breda’s Bourgondische Meesters: Top 5 Culinaire Kunstenaars

De woorden 'Breda' en 'Bourgondisch' worden vaak in één adem genoemd. Het is dan ook niet verrassend dat deze stad een thuisbasis is voor...

Restaurant Wolfslaar: Michelinster en Topgastronomie sinds 2005

Wanneer je als restaurant al sinds 2005 een Michelinster mag voeren, zegt dat veel over de constante en hoge kwaliteit die je in huis...

7 vragen aan Rick – sommelier van Restaurant Wolfslaar

In de wereld van de haute cuisine speelt wijn een essentiële rol, en bij Restaurant Wolfslaar, het Michelinster-restaurant van Breda, is dat niet anders....

LOYS: Creating Happiness

Ondernemerschap zit bij Loys Nassy in het bloed. Al van jongs af aan voelde ze een sterke aantrekkingskracht tot uiterlijke verzorging. Na jarenlang ervaring...