Frank de Bot – Voor evenementen die beklijven

Wanneer je van je eigen naam een merknaam kunt maken, dan doe je iets goed. Daarin slaagde Frank de Bot, allesbehalve een onbekende in Breda. Hij mag dan inmiddels bijna tien jaar weg zijn uit de stad: zijn reputatie als ontwikkelaar en uitvoerder van evenementen en feesten is alléén maar gegroeid. Of het nu gaat om een feest thuis of op de zaak: Frank de Bot combineert altijd en overal creativiteit, passie en perfectionisme!

Frank de BotFrank de Bot™ organiseert feestelijke events die ertoe doen. Zowel zakelijk als privé. Daarbij ligt de focus op creatie (the art of creating events), maar óók op styling, entertainment en de catering. Alles dient immers perfect afgestemd te zijn op wat de klant wil, moet passen bij de stijl, creatief en persoonlijk zijn, maar vooral met veel passie en tot in de puntjes verzorgd neergezet worden. Desgewenst voorzien van een doeltreffende, persoonlijke boodschap.

De kwaliteiten van Frank de Bot als initiator, creatieve geest, merkbouwer, conceptontwikkelaar en organisator van evenementen die beklijven komen in allerlei vormen tot uiting. Van pop-up restaurants als Asperges in het veld, Vis aan het water en Wild in het Groene Woud tot concepten als Brazz by Ofyr, Varen met Freek, Club 73 en Frank’s Rentals. Onder die laatste naam deel Frank een keur aan mooie bars, materialen en meubilair, die hij de afgelopen jaren verzameld heeft en die kunnen worden gebruikt voor het zélf organiseren van een evenement.

Asperges in het veld

Dé ideale manier om kennis te maken met de ongekende mogelijkheden van Frank de Bot is een bezoek aan pop-up restaurant Asperges in het veld. Die naam verraadt al dat het hier draait om het witte goud: de asperges van kwekerij Verhoeven uit Cromvoirt, bij Vught. Daar kan worden genoten op een unieke locatie. Het restaurant verrijst namelijk direct aan de rijke aspergevelden. Daar zijn de data voor de zevende editie inmiddels al bekend. Er kan vanaf donderdag 16 mei genoten worden van het beste en het lekkerste wat het Brabantse land te bieden heeft.

Asperges in 't Veld

Asperges in het veld werkt traditioneel met gastrestaurants. Chefs van toonaangevende Brabantse restaurants – tot en met sterrenniveau aan toe – worden uitgedaagd om, samen met hun brigade, culinair hun beste beentje voor te zetten. Elke gast-chef bereidt zijn eigen ‘signature’ gerechten. Dat levert elke keer weer verrassende, spraakmakende maar vooral tongstrelende gerechten op. Niet voor niets hebben inmiddels al méér dan 2000 gasten laten weten graag weer van de partij te zijn en een voorinschrijving gedaan. Ook de Resengoscore spreekt boekdelen. Die stond over de voorbije editie op een prachtige 8,9!

Evenement Breda

Evenementen op maat

Het spreekt voor zich dat Asperges in het veld een ideale gelegenheid is om eens heerlijk sámen van al dat lekkers te komen genieten. Maar Frank de Bot zou Frank de Bot niet zijn, als hij ook de zakelijke mogelijkheden van het event niet ten volle benut. Zo kent het event een heuse ondernemersdag met  culinaire proeverijen, een toffe line-up van artiesten en een lunch speciaal voor ondernemende vrouwen, maar is het ook mogelijk om het restaurant met groepen van allerlei grootte te bezoeken en zelfs compleet af te huren. Dat biedt enorme mogelijkheden voor bijvoorbeeld bedrijfsbijeenkomsten, promotionele activiteiten en andere evenementen op maat. Tijdens de afgelopen editie werd er zelfs een huwelijk voltrokken! Er zijn inmiddels meer dan dertig partners en sponsors, die het evenement mooier, beter en opvallender maken. Ook interesse? Frank gaat graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Frank de Bot

Frank de Bot™
Smart Expo’s BV
Loverensestraat  15
5266 AN Cromvoirt
(0411) 75 55 11
frank@frankdebot.com
www.frankdebot.com
www.aspergesinhetveld.nl

Lees alle verhalen uit deze editie van Breda Business & Lifestyle hier: Magazine 12 – december 2023

Ook interessant

Goed voorbereid de Web3-beleggingszomer in

Sinds onze laatste update zijn er veel positieve ontwikkelingen geweest in onze sector. Met de zomer in aantocht verbeteren zowel het weer als het...

Stichting Voor Sara – Samen strijden tegen zeldzame spierziekten

Sara Verbrugge (9) is een vrolijk, pienter meisje dat in 2015 werd geboren met de ongeneeslijke spierziekte Lama2-MD. Kinderen met deze zeldzame aandoening worden...

LPC: logistiek van alle markten thuis

‘De wereld bedienen vanuit Breda’. Zo luidde de kop boven een vorig verhaal over LPC. Daarin werd Liburnia Projects & Chartering, onderdeel van een...

Hoe maak je jouw verhaal nieuwswaardig?

Wil je dat jouw nieuwsbericht gepubliceerd wordt? Zorg dan dat het nieuwswaardig is. Maar hoe maak je jouw informatie nieuwswaardig? Niet alle gebeurtenissen zijn...