Groots genieten met kerst

Kortgeleden kregen we hoog bezoek uit Italië, namelijk in hoogsteigen persoon ‘Salvatore van Azienda Villa Matilde uit Campania. Samen met zijn vrouw kwam hij even inspecteren wie nu die nieuwe importeur is in Nederland die 5 van zijn wijnen heeft geselecteerd en besteld.

Dat zijn wij.

Enorm trots, na een hele strenge selectie van ons team, dit prachtige wijnhuis toe te voegen met 110 hectaren op topterroir met grote invloed van oude vulkanen en uiteraard de Middellandse zee.

Onze selectie bestaat uit Single Vineyards met meer dan authentieke druivenrassen. Als 1e stellen we voor de witte Greco di Tufo van de wijngaarden DaltaVilla. Rank, schoon en zeer uitdagend en gastronomisch. Heerlijk bij zeebaars en gepofte honingtomaatjes met opperdoespuree met wat rozemarijn. De 2e en 3e witte ster is de Falanghina en Fiano Di Avellino. Beide crispy en zeer elegant maar vooral een verrassing.

Rood kiezen we ook duidelijk voor twee bijzondere wijnen van waarvan de Aglianico met veel volume en topterroir expressie en juist de andere rode een verfijnde elegante wijn die veel weg heeft van een pinot noir maar dan echt nog wat sappiger en zachter.

Nou kan ik er allemaal enthousiast over zijn maar wellicht wilt U dit zelf ervaren. Nu vertelde Salvatore dat we met ons team welkom zijn op zijn Azienda en dat we kunnen overnachten in het 5 sterren hotel in Napels wat van zijn familie is. Wij zijn in onze nopjes en als slagroom op de taart zei hij terloops dat het hotel een eigen restaurant heeft met een ster..

Zo…. Eerst Napels zien en dan sterven… het eerste gaan we in 2023 doen en dat laatste wachten absoluut mee want we voelen ons als herboren. Eerst Villa Matilde zien, dan overnachten, en dan een ster genieten in Napels. Ciao Ciao, heb elkaar lief en geniet.

Un Salut

Ook interessant

De beste oplossing voor uw bedrijfstelefonie

De wereld van bedrijfstelefonie is de afgelopen jaren flink veranderd. Traditioneel telefoneren heeft plaatsgemaakt voor Voice over IP (VoIP), bellen via internet en systemen...

Duurzaamheid en circulariteit

Jacobs Elektro Groep is een elektrotechnisch installatiespecialist, gevestigd in Breda. Wij ontzorgen onze klanten door met ze mee te denken en passende oplossingen te...

Ook online een sterk netwerk

Hoewel persoonlijke connecties en aanbevelingen nog steeds van onschatbare waarde zijn, spelen online platforms een steeds essentiëler rol in het aantrekken en vinden van...

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw: Duurzaam genieten

WAAROM ZOU VAREN VOOR JE PLEZIER NIET DUURZAAM KUNNEN ZIJN? DIE VRAAG STELDE ADRIAAN SCHULLER VAN RONDVAARTBEDRIJF ZILVERMEEUW ZICHZELF ÉN HIJ BEANTWOORDDE HEM OOK....