Je gedroomde vakantiehuis … staat gewoon in Brabant!

Wie droomt er niet van: een rustig vakantiehuis, van alle gemakken voorzien, gelegen in een groene omgeving maar wél met allerhande faciliteiten in de buurt? Zo’n vakantiehuis hoeft helemaal niet in Zuid-Frankrijk of Spanje te staan. Het kan ook ‘gewoon’ in West-Brabant te vinden zijn, op Respect Resort De Steppe in Ulicoten. Daar biedt Vakantiehuismakelaars.nl een ruime keus aan prachtige Eco Bos Villa’s, op eigen kavel.

De Bredase broers Hein en Toon Maasmans werkten lange tijd samen in het buitenland, voor het laatst in Zwitserland. Toen ze eenmaal allebei een gezinnetje op begonnen te bouwen, was de tijd rijp om terug naar hun vertrouwde Brabant te komen. Daar werd Hein benaderd door de eigenaar van een vakantieparkketen, met de vraag of hij in de regio de verkoop van vakantiehuizen op parken wilde gaan verzorgen. Hij sprong met al zijn sales-ervaring in het diepe en ging voor drie parken aan de slag. Dat ging zó goed, dat na een half jaar ook broer Toon erbij kwam. De heren werden ingehuurd als zelfstandige sales managers en besloten samen onder de naam Vakantiehuismakelaars.nl verder te gaan.

Vakantiehuismakelaars.nl is actief voor allerlei aanbieders, onafhankelijk en betrouwbaar. Op de website is een enorm aanbod aan uiteenlopende vakantiehuizen te zien, variërend van bijna alle Nederlandse provincies tot Duitsland en Spanje. “Er is enorm veel vraag naar vakantiehuizen, maar wij krijgen ook steeds vaker de vraag van parkeigenaren of wij voor hun de verkoop kunnen doen”, vertelt Hein. “Iedereen wil op vakantie, in goede én in minder goede tijden”, vult zijn broer aan. De Vakantiehuismakelaars maakten in korte tijd naam in de branche, scoren enorm goede reviews en zijn goed bereikbaar. “Bij ons ben je als klant geen nummer”, klinkt het eendrachtig. “Wij ontzorgen zowel parken als particuliere aanbieders in de verkoop van hun vakantiehuizen.”

De Steppe
Het meest recente project van Vakantiehuismakelaars.nl bevindt zich in West-Brabant. Daar hebben de gebroeders niet minder dan 68 luxe en unieke vakantiehuizen in de verkoop. Die komen te staan in Ulicoten, gemeente Baarle-Nassau. Daar moet Respect Resort De Steppe gaan verrijzen. “Dat park komt te liggen op een terrein van ruim 7,6 hectare, in een volledig natuurlijke omgeving. De Eco Bos Villa’s die daar komen te staan worden gebouwd onder architectuur, voor naar keus 4, 6, 8 of 12 personen. Ze staan bovendien op eigen grond. Je koopt dus zowel kavel als huisje, word voor 100 procent eigenaar”, lepelen de heren met gepast enthousiasme op. “En dat voor een prijs vanaf 249.000 euro, ex. btw”

Zoals de naam Respect Resort al doet  vermoeden, draait het op De Steppe om respect voor de natuur. “Het wordt een park, waar je voor je rust naartoe gaat”, stelt Hein. “Er zit bewust geen horeca op het park. Daarvoor zoeken we de samenwerking met ondernemers in de omgeving. Er is heel veel te doen en te beleven in de regio.” De kavels op De Steppe zijn ruim, minimaal 400 vierkante meter groot. De Eco Bos Villa’s worden modulair gebouwd, zijn volledig van het gas af en worden sleutelklaar opgeleverd, compleet met keuken met alle apparatuur. “Alles behalve de meubels”, merkt Toon op. “Maar er bestaat de mogelijkheid om een meubelpakket bij te kopen. Dat is in 3 verschillende tinten beschikbaar.”

De aankoop van een vakantiehuis op Respect Resort De Steppe is zowel voor particulieren als voor investeerders interessant. De grond waarop de fraai afgewerkte Eco Bos Villa’s komen te staan is nog nooit eerder verkocht. Er hoeft dus geen overdrachtsbelasting over te worden betaald. Investeerders kunnen bovendien hun btw terugvragen. Die btw ziet op dit park niet alleen op vakantiehuis, maar ook in de kavel, zodat hier ook de btw terug kan worden gevorderd, wanneer het kavel wordt gekocht voor verhuurdoeleinden. “Ruim 20 procent van de vakantiehuizen is inmiddels al verkocht”, klinkt het dan ook tevreden. “Deze huizen worden modulair gebouwd, zijn hartstikke duurzaam en bieden veel luxe en, door de grote kavels, ook nog eens veel privacy.” Bij de verkoop wordt nauw samengewerkt met Seydlitz Notarissen in Breda. “Je hebt de keus op dit park”, benadrukt Hein Maasmans nog maar eens. “Je bent hier écht vrij. Je kunt hier een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik en daarvan genieten, maar het ook verhuren, of een combinatie van beiden. Wie wil verhuren kan dat helemaal zelf doen. Dit zijn de parken van de toekomst!”

Spectaculaire openingsactie!
Respect Resort De Steppe wordt in 3 fases verkocht. Speciaal voor de kopers in fase 1 is er een spectaculaire openingsactie. Wie in deze fase een vakantiehuis op De Steppe koopt, ontvangt een gratis meubelpakket + een buitenkeuken, een actie ter waarde van maar liefst 19.500 euro. Wilt u gebruik maken van deze actie: neem dan snel contact op!

 

 

Ook interessant

Sterren van de hemel koken met Maarten Camps

U woont in Breda of omgeving en u bent nog nóóit bij Restaurant Wolfslaar geweest? Dan weet u niet wat u mist. Het in...

Branches bundelen krachten: “Energie spat eraf!”

Het zal de oplettende lezer van dit magazine al eerder zijn opgevallen: BouwSchool Breda is een organisatie, die allesbehalve stil zit. Het spreekt dan...

TEGELTJES

In de gang van het huis van mijn ‘klein omaatje’ hingen meerdere tegeltjes. Je kon er niet omheen. Want het was maar smal in...

De bitcoin halvering is nabij, dit moet u weten

De bitcoin halvering komt eraan, een fenomeen dat het potentieel heeft om de cryptomarkt ingrijpend te veranderen. Jordy Aarssen van Six Capital legt u...