Louwman zet alle lichten op groen voor de Mercedes EQA

Het is het nieuwe instapmodel in de wereld van de volledige elektrische modellen van Mercedes-EQ: De Mercedes EQA. Dit nieuwe paradepaardje koppelt een dynamisch design aan de nieuwste technologie en staat garant voor ongelooflijk veel rijplezier. Wie kiest voor de EQA kiest voor elektrisch rijden, met de kwaliteit van Mercedes Benz. De ultieme EQA-ervaring beleeft u natuurlijk… Bij Louwman Mercedes Benz in Breda!

Met de EQA presenteert Mercedes het nieuwe instapmodel in de wereld van de volledig elektrische modellen. Met een consumentenadviesprijs vanaf 49.995 euro ligt de lat laag, zeker wanneer wordt bedacht wat de berijder daarvoor krijgt. Zo omvat de uitgebreide standaarduitrusting onder meer high-performance led-koplampen, die zijn voorzien van adaptieve grootlichtassistent. De EASY PACK achterklep opent en sluit elektrisch en te denken van 18 inch lichtmetalen velgen, sfeerverlichting met 64 kleuren, een dubbele bekerhouder, comfortstoelen met viervoudig verstelbare lendensteun, een met leder bekleed multifunctioneel stuur én een achteruitrijcamera voor extra gemak en een beter, overzicht bij het manoeuvreren. Alsof dat nog niet genoeg is behoren ook het intuïtief bedienbare infotainmentsysteem MBUX en navigatie met Electric Intelligence tot de standaard uitrusting van de EQA.

Groen rijden
De EQA komt inclusief 3 jaar Mercedes me Charge. Dit omvat tijdens deze periode ook ‘Green Charging’, zonder extra kosten. Hierbij levert Mercedes me Charge hoogwaardige certificaten van oorsprong, die aantonen dat de stroom die via me Charge geladen wordt uit hernieuwbare bronnen aan het stroomnet wordt afgeleverd. Dat betekent voor EQA-rijders ‘groen’ kunnen rijden, wanneer ze hun nieuwe auto laden bij één van de 175.000 openbare laadstations in Europa.

Over kleuren gesproken: er zijn twee kleurrijke speciale varianten van de EQA leverbaar. Wie voor de Electric Art-optie kiest treft daarin kleuraccenten in verfijnd roségoud, verwerkt in de bekleding en op de luchtuitstroomopeningen. Voor een gelimiteerde periode is er ook de Edition 1-uitvoering. Deze combineert aan de buitenkant speciale elementen van het night-pakket met de luxe AMG-styling. In het interieur zorgen het van achter verlichte sierdeel en blauwe siernaden op de stoelen en portieren voor extra accenten.

Drie pakketten
Wie graag in de EQA wil rijden heeft de keus uit drie verschillende pakketten. Om te beginnen is er het Advanced pakket, dat een reeks comfort- en veiligheidsfeatures aan de standaarduitrusting toevoegt. Denk hierbij aan een widescreen cockpit, die ontstaat door het samensmelten van twee 10,25 inch displays. Maar ook een dodehoekassistent, een spiegelpakket en een parkeerpakket met achteruitrijcamera behoren tot dit pakket. Wie daar niet genoeg aan heeft kan kiezen voor het Premium pakket. Dit omvat nog meer comfort: van een keyless Go comfortpakket tot een automatische 2-zone airconditioning, een Advanced sound system en een draadloos oplaadsysteem voor mobiele apparaten. De ultieme aanvulling is het Premium Plus pakket. Daarmee wordt de EQA los van al het eerder genoemde óók nog eens voorzien van een panoramaschuifdak, een Burmester surround sound system en een parkeerpakket met 360°-camera.

De Mercedes EQA staat bij Louwman in Breda natuurlijk te stralen in de showroom, te midden van al die andere sterren. U krijgt er alle gelegenheid om nader kennis te maken met dit nieuwe pareltje aan het Mercedes-firmament, tot en met een proefrit aan toe. Heeft u interesse? Neem dan snel contact op! Het deskundige team van Louwman staat al te popelen om u te ontvangen, met alle egards die u van uw Mercedes-dealer gewend bent. Graag tot snel!

Ook interessant

Een dagje meekijken met Hans van den Dobbelsteen

Hoi! Ik ben Hans van den Dobbelsteen, trotse eigenaar van werving- en selectiebureau DICE Vakpersoneel. Ik geef je graag een kijkje in mijn werkdag. DE...

7 vragen aan Arathorn Gummlich

Stappen & Shoppen richt zich al bijna vijftien jaar op de promotie van horeca, retail en cultuur in Breda. Dit doen ze door middel...

Frank de Bot – Voor evenementen die beklijven

Wanneer je van je eigen naam een merknaam kunt maken, dan doe je iets goed. Daarin slaagde Frank de Bot, allesbehalve een onbekende in...

Met een positief gevoel 2024 in

'Makelaars met een horecahart'. Dat is de alleszeggende slogan waarmee Hormax Horecamakelaars zich, ook in Breda, presenteert. Horecamakelaar Ivo Mermans is daar het gezicht...