Over Breda Business & Lifestyle

Breda Business & Lifestyle is het regionale businessplatform van Breda en de regio West-Brabant. Sinds 2015 vind je ons magazine bij bedrijven in en om Breda, op de leestafels van publieke ruimtes en openbare zakelijke ruimtes. Tijdens het lezen van het magazine ervaar je een mooie mix van luxe, lifestyle en business! Hiermee laten we de regio en de rest van Nederland zien wat Breda allemaal te bieden heeft. In zo’n magazine wil je toch niet ontbreken?

Het bedrijfsleven wordt gepresenteerd in een mooi verhaal of een opvallende advertentie. Voor welke vorm er ook wordt gekozen, elk bedrijf valt gegarandeerd op in het mooiste businessmagazine van Breda.

ZRPESS Media Group

Breda Business & Lifestyle is een uitgave van ZPRESS Media Group. Naast Breda Business & Lifestyle, is ZPRESS ook uitgever van andere regionale business- en lifestyle magazines. Voorbeelden hiervan vind je hier: Breda Business & Lifestyle, Dordtse Kil in Business, Gorinchem in Business, Hoeksche Zaken, Rotterdam Insight, Tilburg in Business. ZPRESS is al 30 jaar erg actief in de sportbranche als partner van ruim 25 profclubs en meer dan 75 amateurclubs, verspreid over het hele land.

ZPRESS is de allround partner in media voor bedrijven en sportclubs. Naast de uitingen in magazines, leveren wij via onze eigen printstore www.zpressprint.nl. Hier kun je eenvoudig en goedkoop drukwerk op maat bestellen. Hulp nodig bij de opmaak? De ontwerpstudio van ZPRESS Print helpt je graag verder!

Martijn van der Haar

Salesmanager

+31 (0)6 11 51 34 90

m.vanderhaar@zpress.nl

www.bredabusiness-lifestyle.nl