Slim inkopen op afstand 

Hoewel persoonlijke bezoeken aan klantlocaties zeldzaam zijn, zijn de klanten zeer tevreden over de geboden service. Dit getuigt van de effectiviteit van het concept van it-BaaS.nl uit Oosteind. Chris de Rooij, Paul van Oers en het team ondersteunen klanten bij al hun IT-inkoopbehoeften en bieden volledige ontzorging. it-BaaS.nl levert tegen inkoopprijzen en fungeert als de strategische partner van hun klanten. “Snelle levering, heldere communicatie en aantrekkelijke prijzen”, aldus IT-manager René Valster van Ecclesia Risk & Benefits uit Rotterdam.

Ondernemers met een druk schema willen zich niet bezighouden met het proces van IT-inkopen, of het nu gaat om telefoons, laptops, monitoren, docking stations of webcams. Deze behoefte erkennend, sprong Chris van it-BaaS.nl met een goed doordacht plan in dit gat in de markt. Met it-BaaS.nl (waarbij ‘BaaS’ staat voor ‘Buyer as a Service’) werd het traditionele inkoopproces omgegooid. Het bedrijf wordt door klanten ingehuurd om alle IT-gerelateerde inkoop en leveringen te verzorgen.

 Eén van de unieke aspecten waarin it-BaaS.nl zich onderscheidt van andere IT-leveranciers, is de transparante aanpak, waarbij ze geen winstmarges berekenen op de producten die ze leveren. In plaats daarvan wordt een afgesproken uurtarief in rekening gebracht voor de tijd dat it-BaaS.nl voor of namens de klant aan het werk is geweest. Dit betekent dat klanten kunnen vertrouwen op eerlijke prijzen zonder verborgen kosten.

Strategische partner

Als één van de pioniers kan Ecclesia Risk & Benefits hierover meepraten. René Valster beschouwt it-BaaS.nl niet als een leverancier, maar eerder als een strategische partner. “Wij zijn adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Met 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpen wij onze relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen we voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (mkb) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden. Wij gaan altijd een stap verder voor onze klanten, daarom waardeer ik het extra dat it-BaaS.nl hetzelfde doet voor ons.”

Maatwerk 

Valster wordt op het gebied van inkoop op maat bediend door Paul, de inkoper van it-BaaS.nl. “Hij levert maatwerk en begrijpt precies wat wij nodig hebben.” Paul bevestigt dat: “We zijn op de hoogte van de behoeften van René bij Ecclesia Risk & Benefits en zijn goed bekend met de markt. De beste leverancier van gisteren hoeft dat vandaag immers niet meer te zijn. Daarom blijf ik constant op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. We houden natuurlijk ook rekening met zaken als voorraden en levertijden. Alles wat te koop is, kunnen wij leveren: als het niet op de ene manier kan, dan wel op een andere”. De communicatie tussen it-BaaS.nl en Ecclesia Risk & Benefits is altijd open en transparant. Zo weet René dat hij kwaliteit krijgt, snel en tegen marktconforme prijzen geleverd: “We worden regelmatig positief verrast door de prijzen die we betalen”, zegt hij tevreden. Door de IT-manager weten inmiddels ook collega’s van andere afdelingen it-BaaS.nl te vinden.

Aangename samenwerking

Ondanks het beperkte persoonlijke contact met klanten, slaagt it-BaaS.nl erin de samenwerking met Ecclesia Risk & Benefits en andere klanten aangenaam te houden, zonder de aanwezigheid van accountmanagers, eigen panden en overheadkosten. it-BaaS.nl levert dan ook IT-producten zonder marge, met onderbouwing van de inkoopprijzen, door aan hun klanten. Het bedrijf scoort hoog op het gebied van service en toegankelijkheid, wat resulteert in loyale klanten door het hele land.

it-BaaS
(0162) 23 88 67
info@it-baas.nl
www.it-baas.nl

Dit is een artikel uit Breda Business & Lifestyle #13. Lees het volledige magazine hier.

Ook interessant

Sterren van de hemel koken met Maarten Camps

U woont in Breda of omgeving en u bent nog nóóit bij Restaurant Wolfslaar geweest? Dan weet u niet wat u mist. Het in...

Branches bundelen krachten: “Energie spat eraf!”

Het zal de oplettende lezer van dit magazine al eerder zijn opgevallen: BouwSchool Breda is een organisatie, die allesbehalve stil zit. Het spreekt dan...

TEGELTJES

In de gang van het huis van mijn ‘klein omaatje’ hingen meerdere tegeltjes. Je kon er niet omheen. Want het was maar smal in...

De bitcoin halvering is nabij, dit moet u weten

De bitcoin halvering komt eraan, een fenomeen dat het potentieel heeft om de cryptomarkt ingrijpend te veranderen. Jordy Aarssen van Six Capital legt u...