Labels en Meer: Uw Toegewijde Partner in Etiketteren en Coderen

Labels en Meer: Meer dan alleen producten; wij zijn een partner in service!

In de dynamische wereld van technologie en logistiek is er een bedrijf dat verder gaat dan alleen het leveren van producten: Labels en Meer is niet zomaar een leverancier van labelprinters, barcodescanners, labelsoftware en supplies. Wij zijn een toegewijde servicepartner voor alles op het gebied van etiketteren en coderen. 

Adviezen die er toe doen

Bij Labels en Meer begrijpen we dat efficiëntie en precisie de kern vormen van moderne bedrijfsvoering. Onze selectie van hoogwaardige hard- en software is met zorg samengesteld. We geloven dat de juiste producten een wereld van verschil kunnen maken en helpen graag bij het vinden van de perfecte oplossing.

Service die u verder brengt

Onze diensten gaan verder dan het simpelweg verkopen van hard- of software. We bieden technische ondersteuning, remote of op locatie. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod onderhouds- en servicecontracten om ervoor te zorgen dat uw continuïteit wordt gewaarborgd.

Echte mensen, echte service

Ons team begrijpt dat elke klantsituatie uniek is en persoonlijke aandacht verdient. Door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en advies waar je écht iets mee kunt zijn wij uw partner van hard- en software voor al uw etiketteer- en codeeruitdagingen. 

Wat is uw uitdaging?

Heeft u een uitdaging op het gebied van barcodes scannen, etiketteren of coderen? We komen met plezier bij u langs om het te bespreken en dagen u uit om te ervaren dat onze klantenservice meer is dan alleen een afdeling. 

Meer weten? Kijk dan op www.labelsenmeer.nl of bel: 085-303 71 32.

Bekijk ook onderstaande blogs over diverse gerelateerde onderwerpen:
Multi-range scannen
Samenwerking Onprove
De evolutie van de barcode

Hier houden we je op de hoogte van onze printers, barcode scanners, etiketten of printfolie. We informeren je over de laatste nieuwtjes uit de branche zodat je altijd up-to-date blijft.

Lees alle verhalen uit deze editie van Breda Business & Lifestyle hier: Magazine 11 – oktober 2023

Ook interessant

Goed voorbereid de Web3-beleggingszomer in

Sinds onze laatste update zijn er veel positieve ontwikkelingen geweest in onze sector. Met de zomer in aantocht verbeteren zowel het weer als het...

Stichting Voor Sara – Samen strijden tegen zeldzame spierziekten

Sara Verbrugge (9) is een vrolijk, pienter meisje dat in 2015 werd geboren met de ongeneeslijke spierziekte Lama2-MD. Kinderen met deze zeldzame aandoening worden...

LPC: logistiek van alle markten thuis

‘De wereld bedienen vanuit Breda’. Zo luidde de kop boven een vorig verhaal over LPC. Daarin werd Liburnia Projects & Chartering, onderdeel van een...

Hoe maak je jouw verhaal nieuwswaardig?

Wil je dat jouw nieuwsbericht gepubliceerd wordt? Zorg dan dat het nieuwswaardig is. Maar hoe maak je jouw informatie nieuwswaardig? Niet alle gebeurtenissen zijn...