Vergaderen bij Van der Valk Hotel Breda

Vergaderen bij Van der Valk Breda: Ontzorgen van gasten voor een naadloze ervaring

Vergaderen is cruciaal voor een zakelijk succes, maar kan vaak stressvol en tijdrovend zijn. Wij, Van der Valk Breda hebben ons ontwikkeld tot de ideale locatie voor vergaderingen, met maar liefst 24 vergaderzalen waaronder een geheel Business Center. Vanwege onze vergaderfaciliteiten hebben wij het vermogen gasten hier volledig in te ontzorgen.

Als hotel begrijpen wij dat vergaderingen variëren in grootte en doel, en daarom bieden wij een scala aan mogelijkheden aan om aan verschillende behoefte te kunnen voldoen. Van kleine vergaderkamers voor intieme besprekingen, tot grote conferentiezalen voor grootschalige evenementen. Wij hebben de ruimte voor iedere gelegenheid. Afgelopen jaar hebben een aantal zalen een complete renovatie en restyling ondergaan, waardoor deze zijn uitgerust met nieuwe moderne audiovisuele apparatuur, comfortabele zitplaatsen en hoogwaardige nieuwe technologie om ervoor te zorgen dat vergaderingen soepel verlopen. 

service van der valk Breda

Persoonlijke service en professionele ondersteuning

De ontzorgingservaring in ons hotel ligt in de persoonlijke service die wij bieden. Ons Sales en banqueting team staan altijd klaar om gasten te helpen bij het plannen van elk detail, van zaalopstellingen tot cateringopties. Ons team reageert accuraat op verzoeken en werken het tot in de kleinste details uit. Dit zorgt ervoor dat gasten zich kunnen concentreren op de inhoud van hun vergaderingen zonder zich zorgen te hoeven maken over de logistiek. Onze collega’s van de banqueting bieden technologische ondersteuning zodat alle apparatuur in de zalen goed werken en eventueel technische problemen snel worden opgelost.

vergaderruimte
Catering op maat

Eten is een belangrijk onderdeel van de vergaderervaring. Wij bieden hierin verschillende opties. Of het nu gaat om een uitgebreid ontbijt, een lunch of een koffiepauze met versnaperingen, wij passen het menu aan de wensen van de gasten aan. 

Gemakkelijk toegang tot onze hotelkamers en faciliteiten

Een ander voordeel van vergaderen bij ons is dat gasten na afloop van de vergadering direct toegang hebben tot onze comfortabele hotelkamers en faciliteiten. Een lange terugreis is niet meer nodig na een inspannende dag en dit zorgt ervoor dat gasten uitgerust klaar zijn voor eventuele vervolgvergaderingen of activiteiten. Geniet van een afsluitend diner of ontspan in onze wellness, alles is mogelijk. 

Wij begrijpen de unieke behoeften van zakelijke bijeenkomsten en zijn toegewijd aan het creëren van een stressvrije en naadloze ervaring voor onze gasten. Het combineren van goed uitgeruste vergaderfaciliteiten met persoonlijk service en technische ondersteuning maakt vergaderen bij ons uniek. Een plek waar alles onder 1 dak te vinden is.

Van der valk hotel - Breda

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met receptie@vandervalkbreda.com.

Lees alle verhalen uit deze editie van Breda Business & Lifestyle hier: Magazine 11 – oktober 2023

Ook interessant

Sterren van de hemel koken met Maarten Camps

U woont in Breda of omgeving en u bent nog nóóit bij Restaurant Wolfslaar geweest? Dan weet u niet wat u mist. Het in...

Branches bundelen krachten: “Energie spat eraf!”

Het zal de oplettende lezer van dit magazine al eerder zijn opgevallen: BouwSchool Breda is een organisatie, die allesbehalve stil zit. Het spreekt dan...

TEGELTJES

In de gang van het huis van mijn ‘klein omaatje’ hingen meerdere tegeltjes. Je kon er niet omheen. Want het was maar smal in...

De bitcoin halvering is nabij, dit moet u weten

De bitcoin halvering komt eraan, een fenomeen dat het potentieel heeft om de cryptomarkt ingrijpend te veranderen. Jordy Aarssen van Six Capital legt u...