AlQuilar Techniek

Gespecialiseerd in het aanbrengen van aardingssystemen en bliksembeveiliging. Wij bedienen klanten door heel Nederland met onze diensten:

  • Aarding/bliksembeveiliging: Het is van belang dat gebouwen goed beschermd zijn tegen blikseminslagen en problemen met de aarding. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van loodsaneringsprojecten, energiekasten en nog veel meer. Ook leasen van bliksembeveiliging tegen gunstige tarieven mogelijk.
  • Inspectie / onderhoud: Met een inspectie van het gespecialiseerde AlQuilar Techniek komen eventuele mankementen aan het licht. Met diverse metingen wordt er gekeken of de verschillende weerstanden in de installatie voldoen aan de eisen in de norm. Vervolgens leggen wij onze bevindingen vast in een inspectierapport.

  • Montage / installatie: AlQuilar Techniek is uw partner op het gebied van montagetrajecten. Omdat AlQuilar Techniek uit een aantal ervaren montageteams bestaat, kunt u er zeker van zijn dat het traject erg zorgvuldig wordt gerealiseerd. We beheersen, monteren en leveren een goed stuk vakwerk.

Wij helpen u graag, onze dienstverlening is betrouwbaar en accuraat. Omdat veiligheid bij ons op de eerste plaats staat garanderen wij u dat alle installatie en montage werkzaamheden volgens de hoogste veiligheidsnormen worden uitgevoerd.

 

Corné Adriaenssen 

(+31) 06-22609301

Info@alquilartechniek.nl

www.alquilartechniek.nl

Bezoekadres
Pallasstraat 50
Tilburg, Nederland

Van AlQuilar Techniek