Blue Legal Advocaten | Juristen

Denken in oplossingen.

Blue Legal. Een team specialisten met liefde voor het vak en oog voor de klant. Geboren vanuit de overtuiging dat voor een topprestatie (1) echte specialisatie essentieel is en dat (2) dat alleen kan met hele nauwe samenwerking in (3) een klein, hecht en divers team dat (4) samen met de klant werkt.

Samen met U gaan we voor de beste oplossing. Liefst al voordat een conflict bestaat. Analyseren en anticiperen. Perspectieven en scenario’s helder krijgen. Dat vraagt om specialisten met een scherpe blik die zowel binnen als buiten de kaders denken. Innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, uitgelegd in duidelijke taal. Of het nu gaat om een conflict, overname of het privacy-issues, er kan altijd meer dan u denkt.

Daarmee zijn we gegroeid tot Blue Legal anno 2021. We hebben maar 3 expertises: Onderneming, Arbeid en Privacy & ICT. Er is altijd een specialist die bij u past: scherp en snel, weloverwogen en geduldig of meedenkend in de strategie. En altijd persoonlijk betrokken en zakelijk doordacht. Doordat uw specialist altijd in teamverband werkt, zorgen wij ervoor dat er altijd de juiste persoon aan uw zaak werkt. Efficiënt, laagdrempelig én grensverleggend. Op Internationaal niveau zijn wij u ook van dienst.

En, ruim 15 jaar later doen we dat nog steeds. Groter is niet nodig, beter kan altijd!

Fabienne Sluimer

+31 (6) 83 20 22 69

office@blue-legal.nl

www.blue-legal.nl

Bezoekadres
Verlengde Poolseweg 40
4818 CL Breda

Van Blue Legal