BREDA CADEAUKAART

Breda Cadeaukaart

Breda Cadeaukaart is hét cadeau voor iedereen die van Breda houdt en is te besteden bij bijna 200 locaties in de gemeente Breda. Er is geen ander Bredaas cadeau met zoveel mogelijkheden. Geef altijd een geslaagd en 100% Bredaas cadeau!

De Bredase cadeaukaart is opgericht in een project van de Gemeente Breda om bedrijven in Breda een lokaal alternatief te bieden op de inkoop van traditionele kerstpakketten en landelijke cadeaukaarten. Met deze cadeaukaart steun je Bredase ondernemers. Je cadeau wordt namelijk altijd terug geïnvesteerd in de lokale economie.

Zelf opwaarderen

Je kunt als bedrijf in Breda een voorraad lege cadeaukaarten ontvangen die je eenvoudig zelf kunt opwaarderen met een bedrag naar keuze (10 t/m 150 euro). Hierdoor heb je altijd een geschikt cadeau op kantoor die je direct kunt gebruiken voor een bedankje, verjaardag, afscheid, jubileum etc. Maandelijks worden je transacties bij elkaar opgeteld en ontvang je een factuur.

Kerstpakket Breda

Dankzij het diverse aanbod is Breda Cadeaukaart het ideale kerstpakket voor bedrijven in Breda. Met bijna 200 winkels, restaurants, activiteiten en webshops kunnen collega’s zelf bepalen waar ze hun cadeaukaart besteden. Je geeft bovendien een 100% Bredaas cadeau en steunt de lokale economie.

Breda Cadeaukaart is verkrijgbaar vanaf 10 t/m 150 euro. Ga voor meer informatie naar www.bredacadeaukaart.nl.

Dex Bos

076-5620377

info@bredacadeaukaart.nl

www.bredacadeaukaart.nl

Bezoekadressen
Chasséveld 3
4811DH Breda

Van Breda Cadeaukaart

Breda Cadeaukaart, beter dan een kerstpakket?

Hét alternatief voor een kerstpakket Het is een bekend dilemma, waar veel ondernemers jaarlijks mee te maken hebben. Wat moeten ze hun medewerkers nú weer...

Hét ideale cadeau voor bedrijven in Breda

EN TOEN… WAS ER DE BREDA CADEAUKAART. EEN CADEAUKAART, DIE ERVOOR MOET ZORGEN DAT GELD VOOR CADEAUS IN DE STAD WORDT UITGEGEVEN, IN PLAATS...