Breepark Breda

Over Breepark Breda

Welkom bij Breepark, waar diverse evenementen en bijeenkomsten tot stand komen. Dé locatie in Breda waar letterlijk alles mogelijk is!

Wij beschikken over 12 unieke en veelzijdige congres- en evenementenruimtes, geschikt voor bijeenkomsten van elke omvang. Van intieme seminars tot grootschalige zakelijke evenementen. Onze zalen beschikken over een capaciteit van 2 tot 13.000 personen.

Breepark

Bij Breepark is er ook de mogelijkheid om vergaderruimtes en boardrooms te huren. Wat dacht je van een personeelsfeest op een unieke locatie in Breda? Of organiseer een vergadering in een van onze flexibele ruimtes met de nieuwste audio en visuele materialen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, van 2 tot zelfs 600 bezoekers. Iets te vieren met meer personen? Dan is onze hal of ons outdoorterrein ideaal. Van bedrijfsfeest tot vergadering, bij ons vind je de beste ruimtes voor elk gewenst doel. 

Breepark

Breepark is strategisch gelegen nabij de snelweg A27 waardoor we makkelijk te bereiken zijn. Parkeren is volledig gratis. Met meer dan 2000 parkeerplekken kun je altijd jouw auto kwijt. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is geen probleem. We hebben onze eigen bushalte genaamd “Breepark” op één minuut loopafstand van de hoofdingang.

De locatie is centraal gelegen in de Benelux, dat zorgt voor een aangename reistijd voor bezoekers uit verschillende regio’s. Met diverse horecagelegenheden en vrijetijdsbesteding kun je je bij ons voor langere tijd vermaken.

Breepark

Daarnaast streven we naar duurzaamheid. Dat blijkt uit ons gebruik van de 3.648 zonnepanelen op ons enorme dak. Hiermee voorzien we al onze activiteiten en evenementen van voldoende stroom. Hierdoor weet je dat jouw bijeenkomst of evenement op een duurzame manier plaats zal vinden. Niet voor niets is de keuze gemaakt om Breepark in een natuurlijke omgeving te realiseren. Met omliggend natuurpark Beekdal is Breepark ook voor natuurliefhebbers een plek om te ontspannen. Zo is Breepark rustig gelegen maar niet te ver van het bruisende centrum van Breda.

Breepark

Ons toegewijde team van professionals staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of je nu een kleine vergadering, een zakelijke bijeenkomst, een productlancering, festival of een bedrijfsfeest wilt organiseren, wij bieden onze expertise en creativiteit aan om jouw bijeenkomst te doen slagen!  We kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen en jullie te helpen bij het realiseren van al jullie ideeën. Van klein tot groot, wij hebben de ruimte.

Jasmijn van Oosterum

076-7630476

jasmijn.vanoosterum@breepark.nl

www.breepark.nl

Bezoekadres
Bavelseparklaan
4817 ZX Breda

Breepark

Van Breepark Breda