FOLLOOW GPS TRACKERS

Over Folloow GPS Trackers

Folloow levert gebruiksvriendelijke GPS-trackers, waarmee je jouw voertuig of eigendom kunt volgen. Zo weet je altijd waar deze zijn en heb je hierdoor meer inzicht en gemoedsrust. Folloow helpt hiermee niet alleen bedrijven aan nuttige en uitgebreide informatie, maar ook particulieren hebben hier veel voordeel van. Zo kun je met een GPS-tracker bijvoorbeeld jouw dierbaren beschermen, je vakantieroute terugkijken en jouw gestalde eigendom in de gaten houden! Zo kun je met een gerust hart verder.

Particulier gebruik

Een prachtige motorrit door de Schotse Hooglanden, een heerlijke vakantie naar Zuid-Frankrijk met de camper of zomaar met de scooter een avondje uit: het kan allemaal. Maar hierbij loop je wel risico’s! Waar laat je jouw voertuig achter en hoe vind je deze gemakkelijk terug, óók wanneer deze op een overvolle parkeerplaats staat of gestolen wordt? En laat je een dierbare met een gerust hart ’s avonds laat naar huis fietsen? Met Folloow zie je waar het voertuig is en dat geeft veel gemoedsrust. Zo kun je de horizon tegemoet, zonder beperkingen!

Particulieren kunnen gemakkelijk een GPS tracker van Folloow aanschaffen in onze webshop.

Zakelijk gebruik

Het is lastig om altijd te kunnen zien wat er op het werkveld gebeurt. Een gebrek aan inzicht in het wagenpark of de middelen, zorgt voor een inefficiënte planning, lagere productiviteit en gemiste kansen. Zonde! Een eerste stap om dit te verbeteren, is dan ook inzicht creëren: waar zijn de medewerkers en welke wagen of materialen hebben zij bij zich? Door een GPS tracker te gebruiken, heb je meer inzicht en is het maken van een schatting verleden tijd. Waar je anders extra kilometers moest maken of informatie telefonisch moest opvragen, kun je nu gemakkelijk inspelen op de situatie. Zo verhoog je de productiviteit, werk je efficiënter en win je veel tijd!

Vraag hier een offerte aan.

Timo Don

06-51818195

timo.don@folloow.com

www.folloow.com/nl/

Bezoekadres
Plantsoen 34
4841 AW Prinsenbeek

Folloow GPS Trackers

Van Folloow GPS Trackers

Folloow GPS-Trackers doet wat het belooft

Ze zijn de moderne opvolger van de aloude Black Box. Waar die vooral werd gebruikt voor ritregistratie en diefstalopvolging, kunnen de hedendaagse GPS-trackers véél...