HBO Young Professionals

Wie is HYP?

Heel simpel. Wij zijn degene die jou aan je volgende stap in je carrière helpen. Een diverse groep, die allemaal aan hetzelfde doel werken. De perfecte match maken, daar krijgen wij geen genoeg van. Jullie blij, wij blij.

“Jullie zijn eigenlijk een beetje zoals wij…” is wat we vaak terugkrijgen. Dat is fijn toch? Lekker met elkaar levelen. Want laten we nou eerlijk zijn, het kan best spannend zijn om op gesprek te gaan. Geen zorgen, dat hoeft bij ons echt niet. Zie het een beetje als thuiskomen. Thuiskomen bij een groep professionals die exact weten hoe ze jou aan die volgende stap helpen. Van een kennismakingsgesprek tot aan jou feliciteren met een nieuwe baan, wij regelen alles. Het enige wat jij hoeft te doen, is enthousiast meedoen, makkelijk hè?

De voordelen van HYP
Voordelen, voordelen en nog eens voordelen als je ervoor kiest om samen te werken met HYP zijn er meer voordelen dan je denkt! Misschien dat niet alle voordelen direct duidelijk voor je zijn, maar wij vertellen je er graag meer over…

Hierbij de 8 voordelen van HYP:
– Ons netwerk wordt jouw netwerk;
– Jij bespaart tijd én moeite;
– Wij brengen al jouw wensen in kaart;
– Coaching en begeleiding;
– Snel een passende baan;
– Trainingen en cursussen;
– Een sollicitatievoorbereiding;
– Contact via de telefoon en WhatsApp.


Het traject bij ons
Transparantie, daar houden we van. Uit onze ervaringen van de afgelopen 25 jaar weten we dat het vinden van een baan soms een flinke klus kan zijn of juist erg snel verloopt. Graag schetsen we een beeld waarin jij kan zien welke stappen we samen zullen doorlopen, dan weten we beide waar we aan toe zijn, fijn toch?

HYP Traject

Alexander de Ruiter

076-3033700

alexander.de.ruiter@hboyoungprofessionals.nl

www.hboyoungprofessionals.nl/

Bezoekadres
Nieuwe Prinsenkade 10
4811 VC Breda

HYP Breda

Van HBO Young Professionals

Het grootste verhaal van Breda

Je kunt in Breda nog steeds dezelfde wandeling maken als Willem van Oranje bijna vijf eeuwen geleden. Loop over het Kasteelplein naar de Grote...