Kabel Design

Kabel Design ontwerpt en werkt met RVS technieken en RVS producten. Voor architecten, bouwbedrijven en overheidsinstanties werken wij plannen uit. Maar ook voor tuin, agro en sportverenigingen bieden wij totaaloplossingen aan. Klant specifieke benadering, kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van onze producten staan altijd centraal .

Kabel Design is sinds februari 2006 actief als specialist in RVS Kabeltechniek en aanverwante producten. Klanten zijn onder andere overheden, constructie- en bouwondernemingen, (water)sportverenigingen, groenbedrijven en particulieren. Architectenbureaus daar werken we veel mee samen.

Wij hebben de expertise en kennis om al in de ontwerpfase mee te denken, te adviseren en totaaloplossingen aan te dragen en uit te voeren. Wij maken statische berekeningen en verzorgen de planning, ook van grote en complexe projecten. Onjuiste berekeningen maken een groot project onuitvoerbaar, dat kan niet gebeuren. Garantieverklaringen zullen dan niet worden afgegeven. Kabel Design voelt zich er medeverantwoordelijk voor dat ieder project slaagt!

Zonder goede producten lukt dat niet. Daarom leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten, die sterk, duurzaam en esthetisch fraai zijn.
Kabel Design laat de montage van haar producten in eigen beheer uitvoeren door deskundig personeel.

De totaaloplossingen en de producten van Kabel Design zijn gericht op functionaliteit en een zo praktisch mogelijke toepassing tegen een verantwoorde prijs. Wij streven er altijd naar om samen met de klant een degelijke en goede oplossing te maken. Standaard is prima, maar flexibiliteit is beter.

Peter Huijbregts

06–30395680

info@kabeldesign.nl

www.kabeldesign.nl

Locatie (Geen bezoekadres) 
Setersedwarsweg 1
4903 RT Oosterhout

Kabel Design

Van Kabel Design

Mooi en veilig gaan prima samen

Mooi en veilig gaan prima samen Ze werken met z’n tweeën door heel Nederland én België. Dat doen ze met RVS producten, waarbij veelal gebruik...