Kunstgalerie Très Art

Een lust voor het oog

Arian v.d. Hoeven, de oprichter van Très Art, was al langere tijd geïnteresseerd in hedendaagse, moderne kunst van talentvolle kunstenaars. Na verkoop van zijn motorzaak in 2000, kon hij zich volledig storten op zijn passie: namelijk het vinden van deze kunstenaars en hun werk laten zien aan het grote publiek. Sinds 2012 is Très Art gevestigd in een prachtig pand aan het Van Coothplein 38 in Breda. 

Kunstgalerie Très Art bezit een ruime collectie kunstwerken van ruim 30 kunstenaar. Kunstenaars in de collectie oa. Hélène Terlien, Herman Brood, Frans de Kok, Lucebert, Karel Appel, James Chiew, Corneille, Hans Jochem Bakker, Anton Heijboer e.v.a. Naast de vele schilderijen hebben wij ook een schitterende collectie beelden staan!

Ziet jouw kantoor er nog een beetje saai en kaal uit? Kunstgalerie Très Art biedt nu ook prachtige kunstwerken voor bedrijven. Of je nu een echte kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent en eens binnen wilt kijken, iedereen is welkom. Neem snel een kijkje op onze website voor de verschillende kunstwerken!

Arian v.d. Hoeven

076-7630493

info@tresart.nl

www.tresart.nl

Bezoekadres
Van Coothplein 38
4811 NG Breda

Van Kunstgalerie Très Art

Kunst voor op de zaak: waarom niet huren?

Kunstgalerie Très Art blijft een plek waar je ogen tekort komt. Arian van der Hoeven heeft aan het Van Coothplein zó’n prachtige collectie kunstwerken...