KÜPPERS & ODEKERKEN ADVOCATEN

Sanne en Linda

Over Küppers & Odekerken Advocaten

Sanne Odekerken en Linda Küppers hebben samen al meer dan 50 jaar ervaring als familierecht advocaat. In 2016 hebben zij hun krachten gebundeld en het kantoor Küppers & Odekerken Advocaten opgericht. Het kantoor is gespecialiseerd in echtscheidingen en de afwikkeling van erfenissen, en alles wat daarmee samenhangt.

De scheidingen die zij behandelen zijn veelal complex. Zij zijn gewend om met ondernemers en partners van ondernemers te schakelen en te zoeken naar een afwikkeling van de scheiding waarmee beide partners verder kunnen. Dit is altijd een oplossing op maat waarbij creativiteit en kennis van zaken een grote rol speelt: niet alleen op juridisch gebied, maar ook op financieel, fiscaal en emotioneel vlak. Het zelfstandig verder kunnen als ex-partner is alleen mogelijk als de relatie op een juiste manier wordt afgesloten. Dat is waar Küppers & Odekerken altijd naar streeft, in een mediationproces, maar ook als advocaat van één van beiden.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in internationale scheidingen, dus scheidingen waarin een internationaal aspect speelt. Dat is aan de orde als een van de partners (of beide partners) een andere nationaliteit heeft of omdat het huwelijk in het buitenland heeft plaatsgevonden of omdat men in het buitenland woont of heeft gewoond. In dit soort situaties is het belangrijk dat de juridische consequenties daarvan op de juiste wijze in de afwikkeling worden betrokken.

Ook de afwikkeling van nalatenschappen rekenen wij tot onze expertise. Indien u juridische hulp nodig heeft bij de verdeling van de nalatenschap of als u een conflict heeft met een executeur van de nalatenschap of als u andere vragen heeft over het erfrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor aan de Ginnekenweg 185 te Breda. U kunt contact opnemen met onze secretaresse Peggy Jansen voor het maken van een afspraak.

Advocaat Breda

Linda Küppers

076-5611265

recht@kuppersodekerken.nl

www.kuppersodekerken.nl

Bezoekadres
Ginnekenweg 185
4835 NA Breda

Kuppers & Odekerken Advocaten

Van Küppers & Odekerken Advocaten

Altijd duidelijk en eerlijk advies

Je hebt advocatenkantoren én je hebt gespecialiseerde advocatenkantoren. Küppers en Odekerken Advocaten in Breda behoort overduidelijk tot die tweede categorie. Met hun ervaring en...