OJK Menswear

Met een passie groei je op en dat is in mijn geval zeker zo geweest. Mijn naam is Pieter Seijkens en ik heet je van harte welkom in onze herenmode zaak OJK in Breda.

In onze prachtige winkel midden in Breda voeren we naast Italiaanse merken ook bijzondere eigentijdse merken die opvallen door hun kwaliteit, details en luxe.

It’s all about shape: Vier eenvoudige woorden die onze herenkleding collectie definiëren: mooi, kwaliteit, detail en pasvorm. Wanneer wij jou assisteren en adviseren met het uitzoeken van herenkleding, ben jij de pijler. Jouw smaak, voorkeuren en figuur zijn leading. Daar zit onze passie. Want wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent, wat je wenst en wat bij je past. Die manier van werken resulteert in een kleding outfit waarin jij je goed voelt, waardoor je ervaart wat mooie herenmode die je past doet. Je bent de man in dat fraaie overhemd in de juiste pasvorm. Je bent de man in die mooie trui met de juiste broek en het bijpassende colbert.

Kom langs. En niet alleen voor het krentenbrood. Maar omdat wij jouw kijk op kleding kunnen veranderen. En ja, je mag het natuurlijk ook allemaal zelf uitzoeken. Want wie begrijpen dat beter dan wij? We kunnen het alleen niet laten om ons er dan toch (een beetje) mee te bemoeien.

Pieter Seijkens

076 515 37 78

info@ojkmenswear.com

www.ojkmenswear.com

Bezoekadres
Nieuwe Ginnekenstraat 14
4814 NR Breda

Van OJK Menswear