PROF4SECURITY B.V.

WIE ZIJN WIJ

Alleen met de juiste inzet van mensen op de juiste plaats kunnen projecten tot een succesvol einde gebracht worden. Profs4Security wil zich daarom richten op de wensen van de klant en hen daarin ondersteunen en adviseren. Vanaf de start houdt Profs4Security zich vast aan deze visie. Als u onze visie deelt en als u zich betrokken voelt bij onze organisatie, dan willen wij u graag ondersteunen in uw vraagstukken.

Wij vinden kwaliteit een vanzelfsprekendheid. Daarom vinden we het logisch dat we erkend zijn op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging. De keuzes die we maken zijn altijd gebaseerd op kwaliteit. Wat is acceptabel voor onze klant, maar ook voor Profs4Security? Deze vraag blijven we altijd stellen aan onszelf. We zijn zuinig op onze erkenningen, dus zullen we er altijd naar handelen.

KERNWAARDEN

Toen Ewald in 2008 aan Remco vroeg of hij samen een bedrijf wilde beginnen, waren ze er snel uit. Door hun samenwerking van 2000 tot 2006 bij Chubb wisten ze van elkaar al wat ze belangrijk vonden. Beiden hadden binnen de branche een mooie carrière opgebouwd en voor hen was één ding wel duidelijk; Excelsheets en rapportages moeten niet het doel zijn van onze onderneming. We willen goede systemen bouwen met kwaliteit en er bovenal veel lol in hebben.

De eerste 3 belangrijkste kernwaarden kwamen op dat moment op tafel: plezier, plezier en plezier. We zijn gestart in de Hoeksche Waard en daar zijn we, ook na de verhuizing in 2018, gewoon gebleven. Het is een fijne werkregio met goede faciliteiten. Ondanks dat we door het gehele land werkzaam zijn, hebben we in de regio en in de randstad veel klanten.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd. De wensen en behoeften zijn in de kern hetzelfde gebleven. We geloven er heilig in dat als je enthousiast bent, plezier uitstraalt en je je werk met passie doet, dat de rest dan wel volgt.

FUSIE MET JGL BEVEILIGINGEN B.V.

Met genoegen kunnen wij mededelen dat, na een jarenlange en intensieve samenwerking tussen Profs4Security in Numansdorp en JGL Beveiligingen in Breda, wij vanaf heden verder gaan als één bedrijf. Met ingang van 1 oktober 2023 gaan Profs4Security en JGL Beveiligingen B.V. verder onder de naam Profs4Security B.V.

Onze bekende en vertrouwde techneuten en binnendienstmedewerkers blijven klaar staan om de service te bieden die u gewend bent. Wij zijn ervan overtuigd dat ons team, met deze stap, het pakket aan producten en diensten nog verder kan optimaliseren en uitbreiden!

Benieuwd naar het hele team? Meet the team

Ewald Gliszmann

088-7470000

e.gliszmann@profs4security.nl

www.profs4security.nl

Bezoekadres
Energieweg 17
3281 NH Numansdorp

Profs4Security

Van Profs4Security B.V.

Profs4Security en JGL Beveiligingen samen door als één

Eigenlijk verandert er voor de klanten in Breda en omgeving weinig tot niets, los van de naam van het bedrijf waarmee ze hun elektronische...