Q-Promotions

Jouw totaalpartner in offline zichtbaarheid

Q-Promotions is een partner in drukwerk, een drukwerkmakelaar, een schakel – of nog liever: dé schakel – tussen de klant en de drukker. Alles daartussenin regelen we zelf. Van controle tot vliegensvlug transport en zelfs voorraadbeheer en in sommige gevallen assemblageactiviteiten. Q-Promotions neemt zo de klant alle zorgen uit handen. 

“Jouw drukwerk, onze zorg” is niet voor niets onze slogan. Die is al net zo zorgvuldig gekozen. We produceren dus zelf niets, behalve dan positieve resultaten! Juist daarom kun je bij ons alle soorten zakelijk en promotioneel drukwerk zorgeloos bestellen. De bekendste voorbeelden daarvan zijn briefpapier, visitekaartjes, flyers, posters en brochures. 

Daarnaast zijn wij de perfecte partner als het gaat om drukwerk op maat. Producten die niet in ons standaard assortiment zitten of om een afwijkende vorm of afwerking vragen… bij ons is het allemaal mogelijk. Door de vele contacten met drukwerk leveranciers kunnen we trouwens ook altijd zorgen voor snelle levertijden. Om de klanttevredenheid verder op te krikken, houden we de bezorging grotendeels wél in eigen hand.

Drukwerk: Als we de druk wegnemen, dan blijft alleen werk over. Ook dat doen wij voor jou! Ongelofelijk maar waar. Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie!

Jeske van Laarhoven

013-5820968

info@q-promotions.nl

www.q-promotions.nl

Bezoekadres 
Andromedastraat 2B
5015 AV Tilburg

Van Q-Promotions