Telepuls

Al 30 jaar een begrip

Bij Telepuls Telecom Breda weten we als geen ander dat je erop wilt kunnen vertrouwen dat je telecommunicatie goed geregeld wordt. Ook als je zelf misschien niet de kennis of tijd hebt om je daar mee bezig te houden.

Daarom staat het ontzorgen van onze klanten op de eerste plaats. En omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, zoeken we altijd naar de oplossing die in jouw situatie het beste past. En dat allemaal vanuit onze uitvalsbasis in Breda.

Wij hebben de beste oplossing voor elk type bedrijf. Wanneer je veel mensen in je buitendienst hebt, zijn je behoeften anders dan wanneer je als kleine zelfstandige volledig de regie in eigen handen hebt. Daarom bepalen we samen welke VoIP oplossing het beste past!

Ons team van gedreven professionals bundelen dagelijks hun kennis en inzet voor onze klanten. Daarmee ben je altijd gegarandeerd van een eindeloze set aan mogelijkheden en een oplossing die het allerbeste past bij je bedrijf, je medewerkers en je behoeften.

En zijn er dan toch vragen of uitdagingen? Dan staat ons serviceteam 24/7 voor je klaar!

Leon van der Pluijm

+31(0)88-5700700

leon@telepuls.nl

www.telepuls.nl

Bezoekadres  
Paardeweide 24A
4824 EH Breda

Van Telepuls

De beste oplossing voor uw bedrijfstelefonie

De wereld van bedrijfstelefonie is de afgelopen jaren flink veranderd. Traditioneel telefoneren heeft plaatsgemaakt voor Voice over IP (VoIP), bellen via internet en systemen...

‘Ieder bedrijf moet telefonisch bereikbaar zijn’

Bedrijfscommunicatie anno 2022 is héél anders dan 30 jaar geleden. Daar weten ze bij Telepuls in Breda álles van. Telepuls is niet voor niets...