Van der Heijden bouw en ontwikkeling

Van der Heijden bouw en ontwikkeling is al 130 jaar een Brabants familiebedrijf, gevestigd in Schaijk en in Breda. Met circa 80 eigen medewerkers en vaste partners werken we dagelijks aan gemiddeld 16 projecten per jaar. Wij zijn actief op de markten: Wonen, Werken, Logistiek, Zorg en Educatie.

WAT WIJ GELOVEN
Wij geloven dat samen, slimmer, sneller en beter bouwen geen keuze is maar een keiharde belofte. Deze maken we waar door voorop te lopen in het toepassen van innovatieve technieken en werkprocessen. Als betrokken specialist denken we echt mee met al onze partners om zo verwachtingen te overtreffen. Verwachtingen over garanties, duidelijkheid en heldere afspraken. En ook méér krijgen dan wat verwacht wordt.

VINDINGRIJK IN ELKE FASE
We hebben een goede reputatie op het gebied van vindingrijkheid. In onze aanpak, methoden en uitvoering, en in het oplossen van eventuele knelpunten of problemen. Altijd bezig met een manier om het maximale mogelijk te maken binnen de beschikbare tijd, ruimte en budgetten. 

ONZE WERKWIJZE
Van der Heijden werkt met zelfsturende teams. En een hoge mate van ownership binnen het team. Dat zie je terug in onze processen, werkwijzen maar zeker in de klantwaarde die je als opdrachtgever ervaart. Er is één contactpersoon die gesteund wordt door een betrokken team tijdens de ontwikkelings- en uitvoeringsfase. Die regelt alles en is het centrale aanspreekpunt. Oftewel: korte lijnen, snel reageren en daadkracht. Onze missie? Trots creëren door verwachtingen te overtreffen.

BOUWEN KÁN ANDERS!

Ferry Verstappen

06-46274264

fverstappen@vd-heijden.nl

www.vd-heijden.nl

Bezoekadres
Lage Mosten 33
4822 NK Breda

Van der Heijden bouw en ontwikkeling