Van Haperen Dakbedekkingen BV

Samen naar de top!

Van Haperen dakbedekkingen b.v. is een bedrijf wat al jaren innoverend en vernieuwend is. Dit telt voor systemen, materialen en materieel maar ook voor arbeids-,  logistieke- en communicatie processen.

Wij zijn trots op ons team welke voor een groot deel al lange tijd bij ons werkzaam is en het perfecte visitekaartje is van ons bedrijf. Wij leiden onze dakdekkers op tot all-round dakdekker zodat we onze klanten een advies op maat kunnen verstrekken met het meest geschikte type daksysteem en kunnen deze dan ook voorzien van platte daken met Bitumen dakbedekkingen, diverse Kunststof dakbedekkingen en/of EPDM dakbedekking. Ook worden door ons hellende daken voorzien van Dakpannen en Leienbedekkingen.

Tevens op het gebied van veiligheidssystemen beschikken wij over gecertificeerde medewerkers welke deze kunnen aanbrengen , inspecteren en keuren.

Samen moeten wij het dan ook realiseren vandaar onze slogan SAMEN NAAR DE TOP , dit is waar wij in geloven door samen met ons team , onze partners , de klant en andere betrokkenen naar elkaar te luisteren , elkaars mogelijkheden te benutten en elkaars wensen en eisen te bespreken zodat we een optimaal eindresultaat gaan behalen.

Bezoek het Duurzaam Dak Inspiratie Centrum

Michael van Haperen

076-5420611

michael@vanhaperen.nl

www.vanhaperen.nl

Bezoekadres
Postbus 9737
4801 LV Breda

Van Haperen Dakbedekkingen BV

Van Haperen haalt het dak uit de verdomhoek

SAMEN NAAR DE TOP! HET IS HET ALLESZEGGENDE MOTTO VAN VAN HAPEREN DAKBEDEKKINGEN B.V. DIT BREDASE FAMILIEBEDRIJF KOERST AF OP HET 50-JARIG BESTAAN, MAAR...