WOT! Promotions

Op zoek naar een origineel promotioneel product of relatiegeschenk?

Als een promotieartikel geen indruk maakt, is het geen promotieartikel. Dan is het gewoon een object in jouw huisstijl, zo bijzonder is dat niet. Wij leggen de lat hoger. 

Promotieartikelen en relatiegeschenken moeten indrukwekkend zijn. Hoe dan ook. Het zijn ultieme uithangborden van je merk, dus moet het perfect en doordacht zijn. Of het nu in de productkeuze, uitvoering, bedrukking, verpakking of de gehele actie zit: het moet raak zijn. Met onze ervaring en creativiteit weten wij als geen ander hoe je spraakmakende promotieartikelen en relatiegeschenken ontwikkelt. 

​​WOT! heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij hebben ons sinds 1997 ontwikkeld tot een begrip in de promotionele branche. WOT! speelt in op ontwikkelingen en trends. Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van promotionele producten en relatiegeschenken is een specialisme dat wij beheersen als geen ander. 

Voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid heeft WOT! een passend en verrassend relatiegeschenk of promotieartikel. Neem snel een kijkje op onze webshop!

Edwin Bouman

0416 – 671 777

info@wotpromotions.nl

www.wotpromotions.nl

Bezoekadres
Energieweg 8
5145 NW Waalwijk

Van WOT! Promotions