Met vlees van slagerij Pieter Kling is het elke dag feest!

De feestdagen komen eraan. Eerste en tweede kerstdag, nieuwjaarsdag: er zal tijdens deze dagen weer heel wat lekkers op tafel komen te staan. Bij slagerij Pieter Kling, al ruim 20 jaar te vinden in winkelcentrum De Burcht, is het dan ook een drukte van jewelste. Daar zijn de overheerlijke gourmetschalen, naast het dry aged vlees en andere grote stukken vlees, onverminderd populair. Vlees van slagerij Pieter Kling maakt van elke dag een feestdag!

Wie denkt dat gourmetten uit is, heeft het mis. “De gourmetschotels gaan hier – zeker met de feestdagen – enorm hard”, vertelt slager Pieter Kling junior. Dat zijn dan ook schotels waar je mee thuis kunt komen. “Die maken wij helemaal op”, vervolgt Pieter. “De klant hoeft enkel het aantal personen maar door te geven en of hij of zij de luxe of extra luxe schotel wil.” Het spreekt voor zich dat de gourmetschotels zich puur op de vleesliefhebber richten. “Daar komen geen vleesvervangers in voor”, klinkt het bevestigend. Pieter, wiens vader ook nog dagelijks achter het hakblok staat, legt het verschil tussen de luxe en extra luxe schotel uit: “In de extra luxe schotel moet je bijvoorbeeld denken aan een lamskoteletje of aan biefstuk van runderhaas. De ‘gewone’ luxe schotel bevat onder meer Hollandse biefstuk en burgertjes.” Voor welke schotel de klant ook kiest: het wordt hoe dan ook Bourgondisch genieten geblazen.

Tijdig bestellen!
Pieter benadrukt voor zijn grote, trouwe klantenkring graag dat ze niet te lang moeten wachten met het bestellen van de gourmetschotels en andere lekkernijen. “Online zien we de bestellingen graag vóór 17 december binnenkomen. In de winkel kan dat nog tot 20 december.” Door de QR-code op deze pagina’s te scannen komt u direct op de bestelsite terecht. Naast de op maat gemaakte gourmetschalen valt er voor de vleesliefhebber nog veel meer te genieten. Zo ziet Pieter dat de chateaubriands alsmaar populairder worden. “Dat zijn grote stukken runderhaas uit het midden, voor meerdere personen, van Black Angus graan-gevoerde runderen. Reken maar dat heel wat mensen zich daar tijdens de feestdagen mee gaan verwennen.” 

Bij de borrel
Niet alleen voor het kerst- of nieuwjaarsdiner bent u bij slagerij Pieter Kling aan het juiste adres. Ook voor bij de borrel is er volop keus. “Wij hebben een prachtige selectie hammen en worsten”, vertelt de trotse slager. Uiteraard denkt het team graag met de klant mee, om zo voor iedereen een passend advies en de beste kwaliteit te leveren. “Wij staan voor de volle 100 procent achter onze producten”, benadrukt Pieter. “Niet alleen tijdens de feestdagen, maar gewoon het hele jaar door!”

Op naar een smakelijk 2023!

Ook interessant

Energiemanagement kun je leren

Hoe kun je ánders – lees: beter – omgaan met je energie? Het is een vraag die steeds meer ondernemers zich stellen. Het is...

Slim inkopen op afstand 

Hoewel persoonlijke bezoeken aan klantlocaties zeldzaam zijn, zijn de klanten zeer tevreden over de geboden service. Dit getuigt van de effectiviteit van het concept...

Breda blinkt uit met dubbele truckwash

“Voor het einde van dit jaar gaan we los!” Roy Heessels van Basiq Cleaning en Basiq Truckcleaning kijkt reikhalzend uit naar de opening van...

Stress en vermoeidheid verleden tijd met de unieke Biocheck Methode bij Doornbos Health

Als partner van BioCheck speelt Doornbos Fysio Groep een cruciale rol in het ondersteunen van patiënten in de regio Breda die kampen met stress,...