Antonissen Interieurbouw – Passie voor perfectie

Ben je als bedrijf, wanneer je 65 jaar bestaat, oud of jong? In het geval van Antonissen interieurbouw ben je geneigd die vraag met ’65 jaar jong’ te beantwoorden. Het feestgedruis is al achter de rug, maar het familiebedrijf staat middenin de toekomst, met een prachtige locatie, een nieuwe kreet, 65 jaar ervaring, een jong en enthousiast team én volop ambities.

Antonissen interieurbouw is een écht Bredaas bedrijf. Ooit begonnen op de Heuvel, al snel naar ’t Ginniken verhuisd en daar verder uitgegroeid. Eind 2013 verhuisd naar het Minervum.

Daar zit het familiebedrijf heerlijk ruim in het jasje en wordt vrolijk en gedreven verder aan de weg getimmerd. Dat gebeurt onder leiding van Frank Antonissen, die de zaak medio jaren 90 in twee fasen overnam van zijn vader. Echtgenote Karin houdt zich bezig met de acquisitie, maakt foto’s van projecten en verzorgt de fraaie en overzichtelijke website. Oudste zoon Ralph werkt inmiddels ook al mee in het bedrijf. Hij en mede-eigenaar en bedrijfsleider Jeroen staan te springen om de leiding over te nemen.

Particulier Interieur

Automatiseren

Frank heeft het bedrijf, waar handwerk lange tijd de boventoon voerde, door te automatiseren helemaal klaar gemaakt voor de toekomst. Zo worden platen in de werkplaats niet meer gezaagd, maar genest. Antonissen was één van de eersten in het land met een nesting-machine. Door de mix van 65 jaar ervaring, alle benodigde technische ondersteuning en een enthousiast team wordt er structureel kwaliteit en vakwerk geleverd. Dat gebeurt zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. “Alles wat achter de voordeur zit kunnen wij maken”, stelt Karin trots. Antonissen interieurbouw ontwerpt én produceert. Daarbij wordt nadrukkelijk samengewerkt met de klant. “Steeds meer mensen ontdekken dat je voor een keuken ook naar een interieurbouwer kunt gaan”, weet Frank. “Wij gaan daar een stuk creatiever mee om.”

Bij Antonissen genieten ze ervan om complete interieurs op elkaar aan te passen en helemaal naar wens van de klant te maken. Van woningen tot winkelinterieurs of bijvoorbeeld de inrichting van een huisartsenpraktijk: het kan in Breda allemaal op maat en naar wens worden vervaardigd. Daarbij worden uitdagingen niet uit de weg gegaan. Frank geeft een mooi voorbeeld van een bijzonder project: “Wij hadden een optiekzaak, die er niet uit mocht zien als een opticien.” Het resultaat van die opdracht is elders op deze pagina’s te bewonderen. “We zijn als team elke keer weer supertrots op wat we gemaakt hebben”, vult Karin aan. Klanten worden voor een eerste afspraak altijd uitgenodigd in de showroom, zodat ze zien met wat voor bedrijf ze te maken hebben. Het 65-jarig bestaan werd aangegrepen voor het lanceren van een nieuwe kreet: passie voor perfectie. Die zegt álles. “Wij zijn liever de beste dan de grootste”, onderstreept Frank het nieuwe motto.

Antonissen Interieurbouw

Ambassadeurs

Door de jaren heen heeft Antonissen interieurbouw een breed en trouw klantenbestand opgebouwd. Het gros daarvan huist binnen een straal van zo’n 50 kilometer rondom Breda. “Enthousiaste klanten worden ambassadeurs, brengen ook weer nieuwe klanten mee”, klinkt het tevreden. “Wat wij doen gaat ook veel verder dan het product alléén. Het hele traject van samenwerken speelt daarbij mee. Wij realiseren ook regelmatig turn-key projecten, waarbij we de klant ontzorgen door de gehele begeleiding van het project op ons te nemen.”  Die passie leidt dus tot perfectie: “Samen met de eindgebruiker het meest ultieme interieur realiseren!”

 

Antonissen interieurbouw
Minervum 7359
4817 ZH Breda
(076) 565 76 50
info@antonissen.nl
www.antonissen.nl

Ook interessant

Sterren van de hemel koken met Maarten Camps

U woont in Breda of omgeving en u bent nog nóóit bij Restaurant Wolfslaar geweest? Dan weet u niet wat u mist. Het in...

Branches bundelen krachten: “Energie spat eraf!”

Het zal de oplettende lezer van dit magazine al eerder zijn opgevallen: BouwSchool Breda is een organisatie, die allesbehalve stil zit. Het spreekt dan...

TEGELTJES

In de gang van het huis van mijn ‘klein omaatje’ hingen meerdere tegeltjes. Je kon er niet omheen. Want het was maar smal in...

De bitcoin halvering is nabij, dit moet u weten

De bitcoin halvering komt eraan, een fenomeen dat het potentieel heeft om de cryptomarkt ingrijpend te veranderen. Jordy Aarssen van Six Capital legt u...