Met vlees van slagerij Pieter Kling is het elke dag feest!

De feestdagen komen eraan. Eerste en tweede kerstdag, nieuwjaarsdag: er zal tijdens deze dagen weer heel wat lekkers op tafel komen te staan. Bij slagerij Pieter Kling, al ruim 20 jaar te vinden in winkelcentrum De Burcht, is het dan ook een drukte van jewelste. Daar zijn de overheerlijke gourmetschalen, naast het dry aged vlees en andere grote stukken vlees, onverminderd populair. Vlees van slagerij Pieter Kling maakt van elke dag een feestdag!

Wie denkt dat gourmetten uit is, heeft het mis. “De gourmetschotels gaan hier – zeker met de feestdagen – enorm hard”, vertelt slager Pieter Kling junior. Dat zijn dan ook schotels waar je mee thuis kunt komen. “Die maken wij helemaal op”, vervolgt Pieter. “De klant hoeft enkel het aantal personen maar door te geven en of hij of zij de luxe of extra luxe schotel wil.” Het spreekt voor zich dat de gourmetschotels zich puur op de vleesliefhebber richten. “Daar komen geen vleesvervangers in voor”, klinkt het bevestigend. Pieter, wiens vader ook nog dagelijks achter het hakblok staat, legt het verschil tussen de luxe en extra luxe schotel uit: “In de extra luxe schotel moet je bijvoorbeeld denken aan een lamskoteletje of aan biefstuk van runderhaas. De ‘gewone’ luxe schotel bevat onder meer Hollandse biefstuk en burgertjes.” Voor welke schotel de klant ook kiest: het wordt hoe dan ook Bourgondisch genieten geblazen.

Tijdig bestellen!
Pieter benadrukt voor zijn grote, trouwe klantenkring graag dat ze niet te lang moeten wachten met het bestellen van de gourmetschotels en andere lekkernijen. “Online zien we de bestellingen graag vóór 17 december binnenkomen. In de winkel kan dat nog tot 20 december.” Door de QR-code op deze pagina’s te scannen komt u direct op de bestelsite terecht. Naast de op maat gemaakte gourmetschalen valt er voor de vleesliefhebber nog veel meer te genieten. Zo ziet Pieter dat de chateaubriands alsmaar populairder worden. “Dat zijn grote stukken runderhaas uit het midden, voor meerdere personen, van Black Angus graan-gevoerde runderen. Reken maar dat heel wat mensen zich daar tijdens de feestdagen mee gaan verwennen.” 

Bij de borrel
Niet alleen voor het kerst- of nieuwjaarsdiner bent u bij slagerij Pieter Kling aan het juiste adres. Ook voor bij de borrel is er volop keus. “Wij hebben een prachtige selectie hammen en worsten”, vertelt de trotse slager. Uiteraard denkt het team graag met de klant mee, om zo voor iedereen een passend advies en de beste kwaliteit te leveren. “Wij staan voor de volle 100 procent achter onze producten”, benadrukt Pieter. “Niet alleen tijdens de feestdagen, maar gewoon het hele jaar door!”

Op naar een smakelijk 2023!

Ook interessant

De Avenue gaat duurzaam renoveren

Een bijzondere evenementenlocatie in het hart van Breda: De Avenue. Hier kun je terecht voor trouwfeesten, dinnershows, zakelijke evenementen en andere feesten en partijen....

Bye Bye Bolso, Hallo Lula

Na vier jaar is het bewind van de controversiële Jair Bolsonaro ten einde en staat Brazilië voor een nieuw begin onder een oude bekende.  Met...

Hét Bredase ontwerpbureau achter vele merken, bedrijven en instellingen

Merken als MondiLab, Hofhouse Den Haag, Cushman & Wakefield, Tempo-Team en ISS Facility Services voelen zich helemaal thuis bij Marty Schoutsen en haar team...

Peter en Pascale: een chalet runnen in het prachtige Oostenrijk

Wonen tussen de bergen, in een prachtig natuurgebied en met een wijds uitzicht. Dat klinkt als een ware droom. Tóch is deze droom voor...