‘Verhoog je wooncomfort door te koelen en te verwarmen zonder in te leveren op de uitstraling van je woning’

Qventi ontwikkelt airconditioners en omkastingen, die het wooncomfort verhogen zonder in te leveren op de uitstraling van je woning.

Eigen ontwerp vanuit Breda

Gevestigd in Breda, aan Minervum, ontwerpt Qventi zijn eigen onderscheidende klimaatgerelateerde producten om het leven van de installateur en de eindgebruiker mooier te maken. De nieuwe ideeën in combinatie met een andere denkwijze, resulteren in enkele fraaie series en producten, die zich onderscheiden op het gebied van design, functionaliteit, duurzaamheid en installatiegemak.

Exclusieve design airconditionersystemen

Qventi biedt airconditionersystemen die de gebruikers voorzien van comfort, dankzij hoge basisspecificaties en productontwerp. De airconditionersystemen van Qventi zijn fraai afgewerkt en passen perfect in elke woonruimte, dankzij een matwitte afwerking of zelfs met exclusieve gestoffeerde designs, die de binnenunit van de airco helemaal laten opgaan in de ruimte waarin deze wordt geplaatst.

Stijlvolle omkastingen voor buitenunits

De buitenunits van airconditioners of warmtepompen hoeven dankzij de Qventi omkastingen niet meer als lelijk te worden betiteld. De volledig aluminium gepoedercoate omkastingen zorgen voor een fraaie afwerking van de buitenunit, met behoud van voldoende luchtcirculatie van het airco-systeem of de warmtepomp. Met de toepassing van de stijlvolle omkastingen van Qventi wordt het aanzicht en het straatbeeld verbeterd.

Erkende installateurs

Onze airconditionersystemen worden enkel door erkende F-gas installateurs en bedrijven geïnstalleerd. Het netwerk van installatiepartners heeft een landelijke dekking en is daarmee voor iedere geïnteresseerde bereikbaar.

Met de Qventi-producten krijgen de installateurs een geweldig product, voorzien van vele tijdbesparende installatiegemakken om mee te werken. De consument krijgt een prachtig product voor het verhogen van het wooncomfort en genot.

Qventi zorgt voor een esthetische oplossing voor zowel binnen als buiten

Met een Qventi airconditioner of omkasting valt er voor de consument tegenwoordig iets moois te kiezen binnen dit segment. Dankzij de strakke designs van Qventi mag een binnenunit en een buitenunit van een airconditioner of warmtepomp worden gezien!

‘Comfort was nog nooit zo mooi’

Ook interessant

Goed voorbereid de Web3-beleggingszomer in

Sinds onze laatste update zijn er veel positieve ontwikkelingen geweest in onze sector. Met de zomer in aantocht verbeteren zowel het weer als het...

Stichting Voor Sara – Samen strijden tegen zeldzame spierziekten

Sara Verbrugge (9) is een vrolijk, pienter meisje dat in 2015 werd geboren met de ongeneeslijke spierziekte Lama2-MD. Kinderen met deze zeldzame aandoening worden...

LPC: logistiek van alle markten thuis

‘De wereld bedienen vanuit Breda’. Zo luidde de kop boven een vorig verhaal over LPC. Daarin werd Liburnia Projects & Chartering, onderdeel van een...

Hoe maak je jouw verhaal nieuwswaardig?

Wil je dat jouw nieuwsbericht gepubliceerd wordt? Zorg dan dat het nieuwswaardig is. Maar hoe maak je jouw informatie nieuwswaardig? Niet alle gebeurtenissen zijn...