Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf BV

Op Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf BV kunt u bouwen!

Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf BV in Breda is geen gewone aannemer. Dat zeggen wij niet alleen zelf, we horen het ook regelmatig terug van onze klanten. Bent u benieuwd wat zij daarmee bedoelen en wilt u weten of onze werkwijze ook bij u past, kijk dan bij referentieprojecten.

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren en zijn gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van woningen, winkels en bedrijfspanden. Samen met zijn vrouw Mireille runt Alexander het succesvolle bouwbedrijf en stuurt hij zijn bouwteam van zestien ervaren en goed opgeleide vakmensen aan. Een groot deel van het succes van Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf BV is te danken aan de tomeloze passie en betrokkenheid van de oprichter.

Vanaf het eerste contactmoment ervaart u dat (ver)bouwen met Alexander de Bont anders is. Dat zit ‘m vooral in flexibiliteit, communicatie, vakmanschap, passie en netheid. Wij gaan er écht voor en proberen altijd het onmogelijke mogelijk te maken. Zeker zo belangrijk is vertrouwen; u kunt altijd van ons op aan! Wij zijn er trots op dat onze klanten dit over ons zeggen.

Alexander de Bont

076 5215513

info@alexanderdebont.nl

www.alexanderdebont.nl

Bezoekadres
Veldsteen 28
4815 PK Breda

Van Alexander de Bont Bouw- en Aannemingsbedrijf BV