DOB Buildings

De nieuwe manier van verwarmen

DOB Buildings heeft als Redwell Store Brabant unieke producten waarmee bedrijfspanden en woningen worden voorbereid op een duurzame toekomst.

Redwell is marktleider op het gebied van infrarood verwarming. Al bijna 20 jaar actief op het gebied van installatiewerkzaamheden en het verduurzamen van panden zowel voor de particulier alsmede zakelijk. Redwell staat voor Oostenrijkse kwaliteit in de meest prachtige vormen en tegen de hoogste kwaliteit. Het verschil tussen infrarood verwarming en convectie verwarming zit hem in de lucht. Van belang is, dat infrarood verwarming geen lucht, maar objecten verwarmt. Hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie en dus ook geen opdwarrelend stof/huisstofmijt/pollen/bacteriën. Wij maken graag met u een afspraak om een gepast advies te geven en de warmte van onze producten te laten ervaren!

Voor meer informatie over onze Redwell producten of voor het maken van een afspraak, ga naar: Redwell Store Brabant

Rik Kleijn

076-2055076

rik@dobbuildings.nl

www.dobbuildings.nl

Bezoekadres
Weidehek 9
4824 AT Breda

Van DOB Buildings

Infrarood verwarming als hoofdverwarming

Een veel gestelde vraag betreffende infrarood verwarming is: “kan infrarood verwarming als hoofdverwarming toegepast worden”? Het antwoord hierop is volmondig ja. Infrarood verwarming van...