DOORNBOS FYSIO GROEP

Over Doornbos Fysio Groep

“Vooruitstrevende kwalitatieve aandacht maakt ons uniek”

Dat is Doornbos Fysio Groep samengevat in één zin: ons gedreven team van professionele fysiotherapeuten is erop gebrand om u, met onze expertise en met behulp van geavanceerde apparatuur, de juiste behandeling te geven waardoor u binnen korte tijd uw doelen kunt behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Snel weer op het sportveld staan
  • Pijnvrij functioneren
  • Weer actief bewegen na lange periode van stilstand

U geeft aan wat u wilt bereiken en samen maken we een behandelplan om uw doelstelling te behalen.

Bij Doornbos Fysio Groep werken fysiotherapeuten met diverse specialismen en ondersteunende staf verdeeld over vijf locaties in Breda en Terheijden. Alle therapeuten hebben vervolgopleidingen gedaan in diverse disciplines en hebben ruime ervaring in het behandelen van patiënten met uiteenlopende blessures. We overleggen onderling regelmatig over diagnoses en behandelplannen en houden onze vakkennis op peil door het volgen van trainingen, cursussen en congressen.

Wanneer u fysiotherapie in de regio Breda nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres! Meer weten of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Eric Jan Pennock

076-5720057

ejpennock@doornbosfysio.nl

www.doornbosfysio.nl

Bezoekadres
Abdijstraat 26
4816 JL Breda

Doornbos Fysio Groep

Van Doornbos Fysio Groep

Slim inkopen op afstand 

Hoewel persoonlijke bezoeken aan klantlocaties zeldzaam zijn, zijn de klanten zeer tevreden over de geboden service. Dit getuigt van de effectiviteit van het concept...