Energie Anders

EnergieAnders is opgericht door een groepje enthousiastelingen die ook anderen met raad en daad bij wil staan in de duurzaamheidsrevolutie.
We hebben elkaar jaren geleden ontmoet en in 2009 EnergieAnders opgericht. Sindsdien hebben we honderden klanten geholpen met de keuze, installatie en certificering van hun zonnepanelen. Gaandeweg hebben we ook zonnewarmte (zonneboilers en warmtepompen) en isolatie aan onze diensten toegevoegd.

Wij gunnen iedereen en vooral onze kinderen een goede toekomst.

Verstandig met onze hulpbronnen zoals energie omspringen, is daarbij een wezenlijk onderwerp. Met alle mooie technologische ontwikkelingen zien wij dan ook een mooie toekomst, waarbij niemand op welvaart en welzijn hoeft in te boeten terwijl toch duurzamer kan worden geleefd!

Wat bedoelen wij hiermee? Besparen is belangrijk. Energie niet gebruiken als het niet nodig is, is een wezenlijke stap Maar dit moet niet ten koste gaan van leefgenot en plezier.

Zelf je eigen zonne-energie opvangen en gebruiken is een mooie tweede stap die je gezin of bedrijf duurzamer en onafhankelijker maakt. Als bonus krijg je ook nog een kostenbesparing cadeau!

Harm Kiewit

06-23375233

harm@energieanders.nl

www.energieanders.nl/

Bezoekadres
Orionstraat 26     
5015 BR Tilburg

Van Energie Anders