IT-BAAS.NL

Over it-BaaS.nl

“Dé revolutie in inkoopdiensten!”

Bij it-BaaS.nl staat u, de koper, centraal. We hebben het traditionele inkoopproces volledig getransformeerd door onze unieke aanpak van “Buyer as a Service”. U vraagt zicht wellicht af, wat betekent dat dan precies? Het betekent dat wij als uw persoonlijke inkooppartner fungeren, klaar om u te ondersteunen bij al uw IT-inkoopbehoeften, zodat u zich kunt concentreren op de groei en het succes van uw bedrijf.

Met it-BaaS.nl hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de complexiteit van inkoopprocessen.

Voordelen
Onze dienstverlening is zowel flexibel als schaalbaar en wordt volledig afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een startende ondernemer bent of de leiding heeft over een gevestigd bedrijf met complexe inkoopvereisten, it-BaaS.nl staat voor u klaar. We hebben ervaring met diverse sectoren en begrijpen de unieke uitdagingen waarmee verschillende bedrijven worden geconfronteerd.

Persoonlijke betrokkenheid staat centraal binnen onze werkwijze. Hoewel we niet fysiek bij u langskomen, zorgen we ervoor dat uw inkoopbehoeften met zorg worden behandeld en leveren we dezelfde toewijding en expertise, zonder extra belasting voor uw locatie. U hoeft dus geen werkplek of parkeerplaats voor ons te creëren – wij zijn er voor u, zonder extra gedoe.

Bij it-BaaS.nl zijn transparantie en resultaatgerichtheid belangrijke waarden. Onze aanpak is datagedreven en gebaseerd op grondig marktonderzoek. We streven naar het behalen van meetbare resultaten, zoals kostenbesparingen, verbeterde leveranciersrelaties en optimale inkoopefficiëntie. Uw succes is ons succes en wij zullen er alles aan doen om u te helpen uw inkoopdoelstellingen te bereiken.

  • Inkopen tegen de scherpste tarieven, zonder extra marges
  • Alle bijkomende voordelen (bonussen, rebates, incentives) zijn voor u
  • Leverancier- en merkonafhankelijk
  • Fulltime beschikbaarheid
  • Geen vaste kosten, geen opzegtermijn: u zit nergens aan vast
  • Is er geen werk, dan ontvangt u geen factuur

Chris de Rooij

0162-238867

info@it-baas.nl

www.it-baas.nl

Bezoekadres

it-BaaS.nl

Van it-BaaS.nl

Slim inkopen op afstand 

Hoewel persoonlijke bezoeken aan klantlocaties zeldzaam zijn, zijn de klanten zeer tevreden over de geboden service. Dit getuigt van de effectiviteit van het concept...