Jacobs Elektro Groep

Samen werken, samen succesvol!

Wij ondersteunen klanten in de utiliteitsbouw en particuliere sector tijdens renovatie en nieuwbouw. Bij Jacobs Elektro Groep willen wij meer dan alleen installeren. Wij willen onze klanten ontzorgen door met ze mee te denken en oplossingen voor ze te bedenken.

Met ons brede dienstenpakket nemen wij een sterke positie in op het gebied van turnkeyprojecten. Wij ondersteunen klanten in de utiliteitsbouw en particuliere sector tijdens renovatie en nieuwbouw.

In onze dagelijkse bedrijfsvoering staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal: we investeren graag in onze mensen en doen ons best voor een beter milieu. We hebben onze CO2-uitstoot beperkt door deels over te stappen op elektrisch rijden. Onze energiebehoefte wekken we via 335 zonnepanelen zelf op. Ook ons domoticasysteem helpt energie te besparen.

Maud Wijnhoven

076 – 560 70 80

info@jacobselektro.nl

www.jacobselektro.nl

Bezoekadres
Minervum 7005
4817 ZL Breda

Van Jacobs Elektro Groep

Jacobs Elektro Groep – dé partner voor verduurzaming!

Wil je je bedrijf verduurzamen? Wij helpen je graag op weg met duurzame oplossingen! Door te kiezen voor zonnepanelen, energiezuinige verlichting, daglichtregelingen, slimme domotica systemen...

Duurzaamheid en circulariteit

Jacobs Elektro Groep is een elektrotechnisch installatiespecialist, gevestigd in Breda. Wij ontzorgen onze klanten door met ze mee te denken en passende oplossingen te...