Koch Advocaten

Koch Advocaten: juridische kwestie? Aanpakken en weer verder!

Wie ondernemend in het leven staat, komt vaak net even verder. En belandt soms ook op onbekend terrein. Een frisse blik schept dan helderheid, geeft perspectief en biedt uitzicht. Zodat u kunt aanpakken wat op uw pad is gekomen. En verder kunt.

Wij helpen u met een aanpak die past bij uw wensen en doelen. Door advies te geven, te onderhandelen of procederen. Dat is ons vak.

Al sinds de oprichting in 1984 onderscheidt Koch Advocaten zich door haar verbondenheid met de samenleving en het bedrijfsleven. Het wel en wee van onze ondernemende relaties, heeft ons het kantoor gemaakt dat wij nu zijn. Ervaren. Doortastend. Betrokken. Met een team dat van aanpakken weet. Kan putten uit een rijke bron van gebundelde kennis en kracht. En een dienstenpakket dat niet alleen ondernemers in het MKB helpt, maar ook naadloos aansluit bij particulieren die juridische expertise nodig hebben.

Ondanks dat Koch Advocaten haar wortels heeft in het ondernemings-, huur- en vastgoed en arbeidsrecht, weten de afgelopen jaren steeds meer cliënten ook onze familierechtpraktijk goed te vinden.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie!

Ed Mulderink

0031762070401

mulderink@kochadvocaten.nl

www.kochadvocaten.nl

Bezoekadres
Rithmeesterpark 50-C2
4838 GZ Breda

Van Koch Advocaten