LOYS Creating Style

Welkom bij LOYS Creating Style. Of je haar nu toe is aan een opfrisbeurt of een complete transformatie: you’ve come to the right place. Zo lang het resultaat maar past bij je stijl en persoonlijkheid, want dan geniet je pas écht van je haar Lees hier meer over de salon en over Loys Nassy, de powervrouw achter de zaak. Of maak een afspraak via de contactpagina.

Producten

Alle producten bij LOYS zijn van het Italiaanse ‘z.one concept’ dat door experts wordt beschreven als “het meest innovatieve nieuwe merk van de laatste jaren.” Voor vrouwen is er de Milk_shake-lijn, met sulfaat- en parabeenvrije formulers, en recyclebare verpakkingen. Voor mannen gebruikt LOYS ‘DEPOT’ van ‘z.one’ waarvan de producten niet alleen heel fijn zijn en precies doen wat mannen willen, maar er ook nog eens goed uit zien.

Niet alleen voor haar en wenkbrauwen, maar ook voor make-up kun je bij LOYS terecht. De producten, van XIP, zijn ontwikkeld door professionele make-up artists en naast mooi en luxueus ook nog eens helemaal cruelty free.

Loys Nassy

076-8863251

info@loyscreatingstyle.nl

www.loyscreatingstyle.nl

Bezoekadres
Haagdijk 20
4811 TT Breda

LOYS Creating Style

Van LOYS Creating Style

Kappersbeleving bij LOYS Creating Style

Ze was 23 toen ze haar eigen kapsalon in Breda opende. Daar wist ze precies wat ze wilde. Zo bouwde Loys Nassy met LOYS...