Meinselect

OVER MEINSELECT

Meinselect.
Werving, selectie en detachering voor bouw en vastgoed.

Visie.
Voor Meinselect is een geslaagde bemiddeling meer is dan een getekend arbeids- of detacheringscontract. Geen eindeloze voorstellen, geen cv’s die niet aansluiten en geen snelle plaatsingen, maar duurzame matches en vruchtbare arbeidsrelaties.

Persoonlijk, betrokken en transparant.

Meinselect bestaat uit een hecht, klein team van 5 medewerkers. De lijnen zijn kort en de afspraken altijd duidelijk, transparant en eerlijk.

Wij spreken alle kandidaten persoonlijk, waarbij we niet alleen naar opleiding en ervaring kijken, maar juist inzoomen op drive, motivatie, karakter en wensen. Daarbij maken wij gebruik van MyDrives-analyses. Deze analyse biedt inzicht en vergroot de kans op een duurzame match.

Ook met onze opdrachtgevers bouwen we aan een goede samenwerking alvorens wij aan de slag gaan. Wij worden een verlengde van de organisatie en zoomen in op de functie, het team en de bedrijfscultuur.

Op basis van onze kennis en netwerk in de bouw en vastgoed, bouwen wij met oprechte betrokkenheid aan een duurzame match!

Corinne Meinster

076-5143600

corinne@meinselect.nl

www.meinselect.nl

Bezoekadres
Marksingel 2D
4811 NV Breda

Van Meinselect

Meinselect bouwt na 12.5 jaar duurzaam verder

Het lijkt misschien op het verhaal van zovéél ondernemers. Ze begon ruim 12,5 jaar geleden, thuis aan de keukentafel. Maar daarbij bleef het niet...