Mindyourownbiznizz

Lonely at the Top?
Als succesvolle ondernemer weet je wat het is om ‘the extra mile’ te gaan. De bent een doorzetter, creëert en pakt kansen en je geeft sturing door te doen wat je zegt.

Hoewel je genoeg mensen om je heen hebt, is het eenzaam aan de top. Wie begrijpt je ècht? Met wie kan je kwetsbare zaken bespreken? Hoe houd je je toptalent binnen? Hoe laat je mensen verantwoordelijkheid pakken? En hoe creëer je een werkbare balans tussen zakelijk en privé en, nog belangrijker: wie benoemt jouw bullshit?

Als oud-gerechtsdeurwaarder kent Robin het klappen van de zweep. Hij heeft begin 2018 zijn succesvolle praktijk verkocht en werkt nu als Executive Coach samen met doorgewinterde global corporate leiders, ambitieuze professionals en gedreven ondernemers om de volgende stap in hun leiderschapsontwikkeling te maken.

Confident Conscious Leadership
Die stap begint bij het besef dat je je toko slechts zo ver kunt brengen als je eigen persoonlijke ontwikkeling. Door je bewust te worden van je zelf-saboterende patronen en die meedogenloos aan te pakken wordt je zelfvertrouwen versterkt en creëer je een efficiënt platform voor je leiderschap.

Professionele Coaching leidt volgens het Human Capital Institute aantoonbaar tot hogere betrokkenheid van medewerkers, het makkelijker aantrekken en behouden van talent, hogere productiviteit en tot verbeterde kanttevredenheid.

Robin werkt samen met een selecte internationale groep van bevlogen professionele coaches en biedt daarmee ruime diversiteit aan bedrijven die coaching als instrument voor retentie en groei zien.

Return on Investment
Concrete resultaten die Robin met klanten behaalde:

  • +8 declarabele uren per week (± 100K per jaar)
  • +20% omzet bij gelijke kosten
  • vrije avonden en weekenden om met het gezin van te genieten
  • volledig herstel na burn-out
  • rust in je hoofd en hernieuwde passie en focus
  • promotie van VP naar C-Suite
  • promotie van Senior Partner naar Country Managing Partner

Robin Groen

06-46616292

robin@mindyourownbiznizz.nl

www.mindyourownbiznizz.nl

Bezoekadres

Van Mindyourownbiznizz

Het grootste verhaal van Breda

Je kunt in Breda nog steeds dezelfde wandeling maken als Willem van Oranje bijna vijf eeuwen geleden. Loop over het Kasteelplein naar de Grote...