Rubberplants

WAAROM RUBBERPLANTS?

ROI verhogen is wat we al sinds 2013 doen voor onze klanten. Wat begon met de volledige focus op online marketing, werd uitgebreid met, webdesign, web development en creative design. In de praktijk worden er steeds meer strategische vraagstukken qua positionering en branding bij Rubberplants neergelegd.

Een groot compliment om merken op zoveel verschillende disciplines te adviseren en te laten groeien. Daarmee zijn we ROI verhogen dan ook ontgroeid en was het tijd om in onze eigen identiteit te kruipen. Van wat we doen, naar wie we zijn met een professionele, sterke uitstraling.

VAN WAT WE DOEN,NAAR WIE WE ZIJN!

Ook bij ons begint het proces van rebranding met het verdiepen in onze wortels, identiteit en doelstellingen. Meerdere sparringsessies en ons eigen brand key model zorgden ervoor dat wij de actuele kernwaarden en doelstelling inzichtelijk hebben gemaakt. Onze Missie, Visie en Doelstellingen.

Missie
Als dynamisch full-service digitaal bureau staan wij altijd klaar voor onze klanten om snel te schakelen. Dit doen wij als flexibele partner om de gewenste toegevoegde waarde te zijn en te blijven.

Visie
Wij willen worden gezien als de flexibele marketingpartner die onderdeel is van onze klanten en garant staat voor toegevoegde waarde en groei in de breedste zin van het woord.

Doelstellingen
Door continu kwaliteit te leveren en onze missie uit te dragen willen wij als bedrijf op een organische manier groeien zonder onze focus en identiteit uit het oog te verliezen. Steeds meer bedrijven en merken moeten in aanraking komen met onze werkwijze en meegroeien.

VAN WIE WE ZIJN NAAR ONS VERHAAL

De verdieping in wie we zijn, wat ons kenmerkt en waar we voor staan, heeft geresulteerd in verschillende eigenschappen / termen. Hiermee zijn we op zoek gegaan naar overeenkomsten binnen het dieren- en plantenrijk. De zoektocht kwam uit bij de prachtige groene kamerplant Ficus Elastica, ofwel rubberplant.

Naast zijn eigenschappen sterkflexibel en van toegevoegde waarde omdat de plant de lucht zuivert. Kan de sterke rubberplant giftig zijn als het wordt gevraagd en staat deze bekend om z’n organische groei.

Klaar om ons merkverhaal op een krachtige, sprekende en beeldende manier te vertellen en ons merk te laten groeien.

GOOD TO GROW

De zaadjes zijn geplant. De creatieve haakjes en rode draad komen tot bloei. Leuk om met deze terminologie en het verhaal verder aan de slag te gaan. Dit kan weleens tot iets heel moois uitbloeien.

Wij zijn Ready en Set om onze eigen groeifase in te gaan. Grow with the flow!

Igor Goossens

076-8895921

info@rubberplants.nl

www.rubberplants.nl

Bezoekadres
Neerloopweg 42
4814 RS Breda

Rubberplants

Van Rubberplants

Het grootste verhaal van Breda

Je kunt in Breda nog steeds dezelfde wandeling maken als Willem van Oranje bijna vijf eeuwen geleden. Loop over het Kasteelplein naar de Grote...