SEEF BV

Maak kennis met SEEF

SEEF BV wordt gerund door drie ambitieuze ondernemers uit Breda: Ferdy de Smet, Seth Marijnissen en Lennard van Gurp. Zij richtten SEEF BV op met maar één doel voor ogen: het ontwikkelen en op de markt brengen van de meest betrouwbare chroom-6-methode, tegen een concurrerende prijs. Zij perfectioneerden de SEEF-methode in hun eigen R&D-laboratorium én in de praktijk met hun partners. Met hun gecombineerde achtergrond in de bouw- en scheikunde kunnen zij zich inmiddels chroom-6-specialisten noemen.

 
Missie: ”SEEF draagt bij aan een veilige werkomgeving door toegankelijke oplossingen te bieden voor het detecteren van gevaarlijke stoffen.”
 
Visie: ”SEEF streeft met behulp van nieuwe ontwikkelingen naar betrouwbare, toegankelijke en betaalbare methodes om gevaarlijke stoffen op locatie te detecteren. Wij willen het werken met gevaarlijke stoffen in de toekomst en stukje veiliger maken.”
 

Ferdy de Smet

06-30182943

ferdy@seefbv.com

www.seefbv.com

Bezoekadres
Tolweg 11
4851 SJ Ulvenhout

Van SEEF BV

Het grootste verhaal van Breda

Je kunt in Breda nog steeds dezelfde wandeling maken als Willem van Oranje bijna vijf eeuwen geleden. Loop over het Kasteelplein naar de Grote...