Segers Juweliers

Hoge kwaliteit horloges, juwelen, sieraden en service vindt u bij Segers Juweliers

In 1979 startten wij als “Het Juweliershuis” aan de Arendstraat 20 te Oosterhout. Een relatief jong bedrijf dus, echter met drie generaties die ons voorgingen in het juweliersvak. Dit staat voor ervaring in, en passie voor sieraden waartoe wij ons allen aangetrokken voelen.

Jong, wij noemen het liever vernieuwend, zijn we ook in onze collectie. Zoekend naar nieuwe trends, proberen wij onze cliënten steeds weer te verrassen, want ook de wereld van sieraden is dynamisch. Bekende merken gaan hand in hand met eigen ontwerpen en nieuwe designers worden met enthousiasme door ons geïntroduceerd.

Persoonlijke begeleiding en aandacht voor u staat voorop bij de keuze, zodat u zich hiermee onmiddellijk vertrouwd voelt. Daarmee hopen we een basis te leggen voor een warme relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en altijd gestoeld op de emotie die het geven of aanschaffen van een sieraad met zich meebrengt. Het geeft niet aan wat men hééft, maar wat men ís.

Een uitgebreid dienstenpakket staat tot uw beschikking. Een eigen atelier waar ontwerpen van uw of onze hand uitgevoerd worden en waar wij de reparaties aan uw sieraden verzorgen. Voorts kunnen wij, als taxateur, een juiste waardebeoordeling geven van uw sieraden. Service wordt door ons als vanzelfsprekend ervaren.

Gijs Segers

(+31) 162 46 01 29

info@segersjuweliers.nl

segersjuweliers.nl

Bezoekadres 
Arendstraat 20
4901 JK Oosterhout

Segers Juweliers

Van Segers Juweliers

Het perfecte sieraad en horloge

Aandacht, kwaliteit en passie. Dát is waar Segers Juweliers voor staat. Eigenaar Gijs Segers (54) en zijn toegewijde team helpen je graag bij het...

Segers Juweliers is het omrijden méér dan waard

Waarom zou je niét van Breda naar Oosterhout rijden, als je de kans dat je daar je ultieme juweel of ánder luxe sieraad vindt...