Six Capital

Het team en de expertise in blockchain technologie

Ons team bestaat uit zes jonge, ambitieuze ondernemers die allemaal een passie hebben voor blockchain technologie. Onze gezamenlijke achtergrond in software engineering, ondernemerschap en beleggen heeft ons de nodige ervaring gegeven om de mogelijkheden van deze veelbelovende technologie te begrijpen en in te investeren. In 2015 zijn we voor het eerst in aanraking gekomen met de kracht van blockchain technologie en sinds 2019 werken we fulltime met deze veelbelovende technologie en hebben we ons gespecialiseerd in het schrijven van verschillende algoritmes en het uitvoeren van fundamentele analyses. Hierdoor weten we precies welke Web3-projecten de grootste kans hebben op mooie rendementen.

Web3-beleggingsfonds

Onze gezamenlijke passie voor blockchain technologie heeft ons gedreven om het eerste Web3 beleggingsfonds van Nederland op te richten. Bij Six Capital streven we ernaar om onze klanten de beste beleggingsmogelijkheden te bieden en hen hierin te begeleiden. Wij geloven dat blockchain technologie een fundamentele rol zal spelen in de toekomst en we zijn vastberaden om onze beleggers hiervan te helpen profiteren.

Missie en visie

Onze missie is om toegankelijke en veilige beleggingsmogelijkheid te bieden in Web3 en blockchain technologie, met de focus op lange termijn rendementen voor onze beleggers.
Onze visie is om de vertrouwde thuisbasis voor kapitaal te zijn, bekend om onze slimme investeringen in de digitale evolutie.

Het Core Fund

Het Core Fund is onze eerste stap naar het bereiken van deze missie en visie. Bij Six Capital geloven we dat blockchain technologie een revolutie teweegbrengt in de financiële wereld en we zijn vastbesloten om aan de frontlinie van deze verandering te staan. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen begeleiden in hun investeringen in deze opwindende en snelgroeiende markt.

Mick de Bock

06-36594810

m.debock@sixcapital.nl

www.sixcapital.nl/

Bezoekadres
Bijster 15
4817 HZ Breda

Van Six Capital

De bitcoin halvering is nabij, dit moet u weten

De bitcoin halvering komt eraan, een fenomeen dat het potentieel heeft om de cryptomarkt ingrijpend te veranderen. Jordy Aarssen van Six Capital legt u...

Hoe bereid jij je voor op de opgaande markt in 2024?

In de afgelopen 10 jaar heb ik mezelf ontwikkeld van softwarespecialist naar handelsalgoritme-ontwikkelaar, en van angel investor in een miljardenbedrijf tot belegger in meer...

Veilig beleggen met Six Capital

Veilig beleggen in de opkomende Web3 markt Een half dozijn frisse heren kijkt de bezoeker aan, wanneer die de website www.sixcapital.nl betreedt. Het zijn de...