Spinder Interieurbouw

Onze Werkzijze

Bij Spinder-Interieurbouw staat maatwerk voorop: van ontwerptekening tot installatie. Zo komen we tot een resultaat dat perfect aansluit bij wat u voor ogen heeft.

Kennismaking

Elk project start met een goed gesprek. Bij voorkeur op locatie, zodat we meteen een goed beeld krijgen van de ruimte, de mogelijkheden en de eventuele moeilijkheden. Misschien heeft u zelf al een goed beeld van wat u wil of zelfs al een ontwerptekening. Of wellicht vindt u het prettig dat onze vaste interieurontwerper en -stylist meekijkt.

We zorgen dat we al uw wensen goed in beeld hebben om hierna een scherpe offerte voor u op te kunnen stellen.

Werkplaats

Als er een akkoord komt op de offerte gaan we voor u aan de slag in onze werkplaats. De benodigde materialen worden besteld bij onze leveranciers, die stuk voor stuk hoog staan aangeschreven als het gaat om het leveren van kwaliteit. Wanneer het materiaal binnen is wordt het aan de hand van het door u goedgekeurde ontwerp door het team van Spinder Interieurbouw perfect op maat gezaagd, gelijmd en vervolgens tot in de kleinste details afgewerkt.

Montage

Zijn uw meubels klaar dan worden deze in de werkplaats zorgvuldig verpakt om ze veilig naar de eindlocatie te kunnen vervoeren. Onze vakmannen zorgen vervolgens voor vakkundige montage en installatie op de gewenste plek. Ook eventuele elektrische keukenapparatuur wordt direct mee geïnstalleerd. Zo weet u zeker dat alle apparaten en kabels netjes naar wens worden ingepast en weggewerkt en u meteen van uw nieuwe meubel kunt genieten!

Riemer Spinder

076-5977944

riemer@spinder-interieurbouw.nl

www.spinder-interieurbouw.nl

Bezoekadres 
Hofdreef 10-12
4881 DR Zundert

Spinder Interieurbouw

Van Spinder Interieurbouw

Interieurbouw blijft maatwerk

‘Een middelgrote interieurbouwer met een ruim werkgebied’. Zó werd Spinder Interieurbouw uit Zundert omschreven in een eerdere uitgave van dit magazine. Daarmee zou je...

Interieurbouwers van Spinder maken het!

Spinder máákt het! Je hebt interieurbouwers … én je hebt Spinder Interieurbouw. Landelijk gelegen in het fraaie Zundert zijn Riemer Spinder en zijn team ware...