WATT Mobility

WATT MOBILITY BLAAST NIEUW LEVEN IN HET TIJDPERK VAN ELEKTRISCH FIETSEN, MET EEN VERFRISSENDE BENADERING IN BREDA EN VER DAARBUITEN. ONTDEK DE OPWINDENDE REVOLUTIE DIE STEDEN TRANSFORMEERT EN FIETSERS WEER RUIMTE GEEFT. KOM UIT DE AUTO EN STAP OP JE FIETS. ERVAAR DE VRIJHEID, SNELHEID EN PLEZIER DIE DE STRATEN EIGEN MAKEN.

Frans Nomden en Marc Jacobs

Als de steden veranderen, verandert WATT Mobility mee. Dit jonge Bredase bedrijf, opgericht in 2018 door Frans Nomden en Marc Jacobs, heeft de stad veroverd met zijn tijdloze WATT e-bikes. In een tijd waarin auto’s worden geweerd en fietsers met open armen worden ontvangen, heeft WATT Mobility de perfecte oplossing gevonden: een stijlvolle elektrische stadsfiets die eruitziet als een normale fiets.

Met hun flagship store aan de Wilhelminasingel in Breda is WATT Mobility uitgegroeid tot een begrip in de regio. Hun visie omvat niet alleen het bevorderen van schoon en gezond transport, maar ook het bieden van een unieke en plezierige ervaring. Op een WATT e-bike fiets je snel en efficiënt door de stad, terwijl je onderweg meer plezier beleeft in minder tijd.

WATT Fiets

De ambitie van WATT Mobility reikt verder dan de grenzen van Breda. Het bedrijf is vastbesloten om internationaal uit te breiden en heeft plannen om het aantal verkooppunten in heel Europa te verviervoudigen. Momenteel werken ze al samen met 180 resellers, maar ze streven ernaar om 800 enthousiaste lokale bike shops te betrekken bij hun missie. Ze willen een ware revolutie ontketenen op het gebied van elektrisch fietsen, gedreven door politiek engagement, milieubewustzijn en de groeiende verstedelijking in Europa.

Het merkverhaal van WATT Mobility spreekt boekdelen. Hun robuuste WATT-fietsen zijn ontworpen om te overleven in de drukke stadsjungle.

Met een minimalistisch ontwerp en geoptimaliseerde componenten zijn ze city-proof tot in de kleinste details. Bovendien biedt WATT Mobility uitstekende service via een netwerk van zorgvuldig geselecteerde en toegewijde dealers in alle grote Europese steden. WATT is niet alleen een fiets, maar een vriend voor het leven.

Als je wilt ervaren wat het is om elektrisch te fietsen en de WATT ervaring zelf wilt beleven, nodigt WATT Mobility je graag uit om een bezoek te brengen aan hun winkel in Breda. De enthousiaste medewerkers staan klaar om je alles te vertellen over de voordelen van elektrisch fietsen en om je te helpen de perfecte WATT-fiets te vinden die bij jouw levensstijl past. Stap op een WATT e-bike en herover de straten van Breda, genietend van een snelle, schone en plezierige rit.

Dit is een artikel uit ons magazine. Lees hier het volledige magazine.

Ook interessant

Top 5 zakelijk diner

Een zakelijk diner is dé ideale manier om je klant iets beter te leren kennen en aan de onderlinge relatie te werken. Sterker nog,...

Samen maken we Breda Circulair

“Bij Breda Circulair dromen we van een toekomstbestendige wereld zonder waardeverlies en met gelijke kansen voor iedereen” Breda Circulair is een stichting die zich inzet...

Marleen Hoftijzer

Reizen en werken combineren: Marleen Hoftijzer deed het twee jaar lang Van Australië tot Nieuw-Zeeland en van Kameroen tot Florida: Marleen Hoftijzer (34) uit Breda...

De Haenen gunt elke gast een topbeleving

Hij verwoordt het treffend, manager Rieks Lambers van het 15 jaar jonge golfpark De Haenen: “Wanneer onze gasten genieten, gaat ons team óók zweven.”...