WATT Mobility

WATT MOBILITY BLAAST NIEUW LEVEN IN HET TIJDPERK VAN ELEKTRISCH FIETSEN, MET EEN VERFRISSENDE BENADERING IN BREDA EN VER DAARBUITEN. ONTDEK DE OPWINDENDE REVOLUTIE DIE STEDEN TRANSFORMEERT EN FIETSERS WEER RUIMTE GEEFT. KOM UIT DE AUTO EN STAP OP JE FIETS. ERVAAR DE VRIJHEID, SNELHEID EN PLEZIER DIE DE STRATEN EIGEN MAKEN.

Frans Nomden en Marc Jacobs

Als de steden veranderen, verandert WATT Mobility mee. Dit jonge Bredase bedrijf, opgericht in 2018 door Frans Nomden en Marc Jacobs, heeft de stad veroverd met zijn tijdloze WATT e-bikes. In een tijd waarin auto’s worden geweerd en fietsers met open armen worden ontvangen, heeft WATT Mobility de perfecte oplossing gevonden: een stijlvolle elektrische stadsfiets die eruitziet als een normale fiets.

Met hun flagship store aan de Wilhelminasingel in Breda is WATT Mobility uitgegroeid tot een begrip in de regio. Hun visie omvat niet alleen het bevorderen van schoon en gezond transport, maar ook het bieden van een unieke en plezierige ervaring. Op een WATT e-bike fiets je snel en efficiënt door de stad, terwijl je onderweg meer plezier beleeft in minder tijd.

WATT Fiets

De ambitie van WATT Mobility reikt verder dan de grenzen van Breda. Het bedrijf is vastbesloten om internationaal uit te breiden en heeft plannen om het aantal verkooppunten in heel Europa te verviervoudigen. Momenteel werken ze al samen met 180 resellers, maar ze streven ernaar om 800 enthousiaste lokale bike shops te betrekken bij hun missie. Ze willen een ware revolutie ontketenen op het gebied van elektrisch fietsen, gedreven door politiek engagement, milieubewustzijn en de groeiende verstedelijking in Europa.

Het merkverhaal van WATT Mobility spreekt boekdelen. Hun robuuste WATT-fietsen zijn ontworpen om te overleven in de drukke stadsjungle.

Met een minimalistisch ontwerp en geoptimaliseerde componenten zijn ze city-proof tot in de kleinste details. Bovendien biedt WATT Mobility uitstekende service via een netwerk van zorgvuldig geselecteerde en toegewijde dealers in alle grote Europese steden. WATT is niet alleen een fiets, maar een vriend voor het leven.

Als je wilt ervaren wat het is om elektrisch te fietsen en de WATT ervaring zelf wilt beleven, nodigt WATT Mobility je graag uit om een bezoek te brengen aan hun winkel in Breda. De enthousiaste medewerkers staan klaar om je alles te vertellen over de voordelen van elektrisch fietsen en om je te helpen de perfecte WATT-fiets te vinden die bij jouw levensstijl past. Stap op een WATT e-bike en herover de straten van Breda, genietend van een snelle, schone en plezierige rit.

Dit is een artikel uit ons magazine. Lees hier het volledige magazine.

Ook interessant

Sterren van de hemel koken met Maarten Camps

U woont in Breda of omgeving en u bent nog nóóit bij Restaurant Wolfslaar geweest? Dan weet u niet wat u mist. Het in...

Branches bundelen krachten: “Energie spat eraf!”

Het zal de oplettende lezer van dit magazine al eerder zijn opgevallen: BouwSchool Breda is een organisatie, die allesbehalve stil zit. Het spreekt dan...

TEGELTJES

In de gang van het huis van mijn ‘klein omaatje’ hingen meerdere tegeltjes. Je kon er niet omheen. Want het was maar smal in...

De bitcoin halvering is nabij, dit moet u weten

De bitcoin halvering komt eraan, een fenomeen dat het potentieel heeft om de cryptomarkt ingrijpend te veranderen. Jordy Aarssen van Six Capital legt u...