BAHM Montage – Bouwers van Succes en Samenwerking

Nee, ze zitten niet op een zichtlocatie. Dat vinden ze helemaal niet belangrijk. Je bent immers zo goed als je laatste geleverde klus en wat dat betreft zit het bij BAHM Montage zeker wel goed. Het bedrijf van René Poppelaars heeft in zeven jaar tijd een naam opgebouwd door uiteenlopende projecten op het gebied van elektro, installatietechniek, las- en pijpconstructies te realiseren. Alle aanleiding voor een gesprek … met de gezichten van BAHM Montage.

Ze zitten er een beetje onwennig bij: Dennis van Leeuwen, Edwin Damen en Dennis Zonneveld. Normaal gesproken gaat aandacht voor BAHM Montage veelal via hun werkgever René, maar die heeft er nu voor gekozen om zijn trouwe krachten aan tafel te brengen. Peter Bakker ontspringt de dans. Die is op vakantie. De heren die er wél zijn vormen de commerciële basis voor het bedrijf (Dennis van Leeuwen en Edwin) of zijn als projectcoördinator nauw bij de werkzaamheden betrokken (Dennis Zonneveld), al dragen ook de beide anderen daar hun steentje graag aan bij. “Ik zeg meestal dat op mijn visitekaartje ‘mva’ staat”, lacht Van Leeuwen. “Dat staat dan voor ‘manusje van alles’.” Samen beschikken ze over een indrukwekkend netwerk, dat in tientallen jaren werd opgebouwd.

Maatwerk

Dennis Zonneveld was er al bij toen BAHM Montage met het allereerste project aan de slag ging. “Dat was op een groot vakantiepark in Zeeland, waar we het sanitair voor 175 cottages verzorgden”, haalt hij op. “Dat was een klus waar we met vijf man – en af en toe nog een paar man extra – onze handen vol aan hebben gehad.” BAHM (de afkorting staat voor Bemiddeling, Administratie, Handel en Montage) koos er uiteindelijk voor om de werkzaamheden te splitsen, waardoor BAHM Uitzendbureau en BAHM Montage op zichzelf staande BV’s werden. BAHM Montage ging zich volledig focussen op het uitvoeren van elektro, installatietechniek en een stukje las- en pijpconstructiewerk.

Op al die gebieden levert BAHM Montage maatwerk. Waar nodig springen de heren gewoon bij, wanneer het werk daarom vraagt. “Desnoods in mijn goede kleren”, onderstreept Dennis van Leeuwen de betrokkenheid. Het werk brengt ze niet alleen in de regio, maar door heel Nederland. 

Zo werkten Dennis Zonneveld en Peter Bakker anderhalf jaar aan een project op een vakantiecomplex in Drenthe, waar BAHM de volledige elektro, installatie en het sanitair van ruim 650 cottages verzorgde. Aan de andere kant behoren ook datacenters in Amsterdam, distributiecentra door het hele land, renovatie en nieuwbouw van appartementen en woningen alsmede het ombouwen van kantoorpanden tot studentenappartementen tot de werkplekken voor BAHM. “Steeds meer bedrijven weten ons te vinden”, concluderen de heren tevreden. Dennis van Leeuwen weet dat zijn werkgever een goede naam heeft opgebouwd: “Er zijn partijen die voordat ze specifiek werk aan gaan besteden éérst ons bellen. Het moet allemaal budgettair en logistiek wél passen.” 

Andere Dennis beseft dat hij en zijn collega’s geen standaard werk leveren: “Wij doen een uitzonderlijke tak van sport, zeker met de huidige energietransitie. Voor transformatorstations, hoofd- en onderverdeelkasten en grote zonnepaneelparken zijn de vakmensen bij niet te krijgen. Wij hebben ze.”

BAHM Montage

Meedenken

Het geleverde kwaliteitswerk op alle fronten leverde BAHM Montage klanten van naam op. “We denken mee met die klant”, leggen de heren uit. “Maar dat doen we ook met onze concullega’s. We zoeken samenwerking. En partners waarmee we mooie projecten kunnen realiseren.” Edwin Damen: “Wij werken open en transparant.” Zo heeft BAHM Montage zich bij een divers palet aan klanten bewezen. Dat vertaalt zich in een continu goed gevulde agenda. “We zijn trots op wat we doen”, klinkt het uit drie monden tegelijk. Dat besef begint ook in de regio rondom Breda steeds meer door te dringen, met mooie nieuwe projecten. Daarmee worden de kwaliteiten, kennis en kunde van het team op de juiste waarde geschat.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke kennismaking, om te zien wat BAHM voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BAHM Montage
Schapendreef 64
4824 AM Breda
(088) 003 99 01
info@bahm-montage.nl
www.bahm-montage.nl

Lees alle verhalen uit deze editie van Breda Business & Lifestyle hier: Magazine 11 – oktober 2023

Ook interessant

Samen verduurzamen

Duurzaamheid. Of je er als ondernemer al lang mee aan de slag bent, of het liever voorlopig op de lange baan schuift; duurzaamheidsinitiatieven zijn...

Sterren van de hemel koken met Maarten Camps

U woont in Breda of omgeving en u bent nog nóóit bij Restaurant Wolfslaar geweest? Dan weet u niet wat u mist. Het in...

Branches bundelen krachten: “Energie spat eraf!”

Het zal de oplettende lezer van dit magazine al eerder zijn opgevallen: BouwSchool Breda is een organisatie, die allesbehalve stil zit. Het spreekt dan...

TEGELTJES

In de gang van het huis van mijn ‘klein omaatje’ hingen meerdere tegeltjes. Je kon er niet omheen. Want het was maar smal in...