Jacobs Elektro Groep – dé partner voor verduurzaming!

Wil je je bedrijf verduurzamen? Wij helpen je graag op weg met duurzame oplossingen!
Door te kiezen voor zonnepanelen, energiezuinige verlichting, daglichtregelingen, slimme domotica systemen en/of laadpalen voor elektrische auto’s dring je je energieverbruik, energiekosten en CO2-uitstoot fors terug.

Energiezuinige verlichting

Energiezuinige LED verlichting verlagen je energiekosten en bieden een langere levensduur. Wij helpen je graag bij het inrichten en inregelen van een energiezuinig lichtplan.

Duurzame verlichting

Daglichtsystemen

Duurzame verlichting begint al met het optimaal benutten van gratis daglicht. Dit kan door middel van daglichtsystemen en daglichtregelingen. Bij veel daglicht kan je elektriciteitsbesparing op verlichting met dergelijke regelingen oplopen tot maar liefst 40% tot 60%.

Daglichtsystemen

Domotica systemen

De domotica systemen zijn intelligente besturingssystemen voor allerlei aspecten in en om je huis of bedrijfspand. Domotica verhoogt je werkcomfort, vergroot de veiligheid rondom bedrijfspand en biedt een zeer aantrekkelijk energiebesparend effect. Zo kunnen ruimtes enkel gekoeld of verwarmd worden wanneer deze in gebruik zijn, en ook de verlichting schakelt alleen in wanneer iemand in de ruimte aanwezig is. Met dit slimme en duurzame systeem creëer je een omgeving die zich perfect aanpast aan je werkwijze. Met domotica wordt je woning of bedrijf verduurzamen makkelijker én leuker!

Domotica systeem

Laadpalen

Duurzaam rijden vermindert de CO2-uitstoot en bespaart energiekosten. De elektrische mobiliteit in Nederland neemt flink toe, en elektrisch rijden wordt steeds aantrekkelijker. Door laadpalen te installeren bij jouw woning of bedrijfspand is duurzaam rijden een fluitje van een cent. Jacobs Elektro Groep verzorgt als laadpaal installateur de volledige installatie. We kunnen zelfs de laadpalen koppelen aan bijvoorbeeld zonnepanelen.

Laadpaal Breda

Zonnepanelen

Geavanceerde PV-panelen voorzien jouw pand van de gedeeltelijke of volledige energiebenodigdheid. Jacobs Elektro Groep verzorgt de zonnepanelen installatie voor je, inclusief advies op maat en een passend ontwerp voor jouw bedrijfspand.

Duurzame Zonnepanelen Breda

Ecoplant, een duurzame oplossing

Naast ‘reguliere’ zonnepanelen bieden wij als dealer ook Ecoplant aan, een bijzonder PV-panelen systeem welke goed is voor een jaarlijkse opbrengst van circa 3900 kWh. Bij de Ecoplant draaien de zonnepanelen automatisch met de zon mee. Zo profiteer je ieder uur van de dag maximaal van de beschikbare zonkracht!

Duurzame Ecoplant

Meer informatie? Vraag gerust!
Jacobs Elektro Groep
Minervum 7005
4817 ZL BREDA
Tel. 076 – 560 70 80
www.jacobselektro.nl

Samen werken, samen succesvol!

Ook interessant

Samen verduurzamen

Duurzaamheid. Of je er als ondernemer al lang mee aan de slag bent, of het liever voorlopig op de lange baan schuift; duurzaamheidsinitiatieven zijn...

Sterren van de hemel koken met Maarten Camps

U woont in Breda of omgeving en u bent nog nóóit bij Restaurant Wolfslaar geweest? Dan weet u niet wat u mist. Het in...

Branches bundelen krachten: “Energie spat eraf!”

Het zal de oplettende lezer van dit magazine al eerder zijn opgevallen: BouwSchool Breda is een organisatie, die allesbehalve stil zit. Het spreekt dan...

TEGELTJES

In de gang van het huis van mijn ‘klein omaatje’ hingen meerdere tegeltjes. Je kon er niet omheen. Want het was maar smal in...