Van der Valk streeft naar vernieuwing

Het Van der Valk Hotel in Breda is zestien jaar jong. Met 127 kamers (waaronder verschillende luxueuze themasuites), 24 vergaderzalen, een binnenzwembad met sauna, whirlpool en hammam, een fitnesszaal en een buitenterras inclusief speeltuin voor de kinderen is het hotel helemaal van deze tijd. De bosrijke omgeving, dichtbij het bruisende centrum van Breda maakt het plaatje compleet. Zowel zakelijke als leisure gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten. 

Van der Valk Breda streeft continue naar vernieuwing. Tijdens de coronaperiode hebben ze zeker niet stilgezeten. Samen met het personeel hebben ze o.a. 84 kamers een upgrade gegeven en zijn de lobby en bar geheel vernieuwd en gerenoveerd. De hotelbar is vernoemd naar de achternaam van de directie, inmiddels vierde generatie Van der Valk en heet Wohrmann’s. Ook staat er een verbouwing van het restaurant op de planning in januari om het weer een frisse, nieuwe look te geven.

Zakelijke en Leisure gasten.
Door de weeks weet vooral het zakelijke publiek het hotel te vinden. Van vergaderingen tot grootschalige events: het is allemaal mogelijk. In de weekenden en vakanties maken de zakelijke gasten plaats voor de Leisure gasten. Er zijn speciale arrangementen waarbij alles is inbegrepen en je enkel nog maar hoeft te genieten en te ontspannen. Dit hoeft nier perse enkel voor een verblijf te zijn, maar tevens ook voor feesten en partijen. 

Trouwen
Ook trouwen is hier een optie. Wij laten de weddingplanner van het hotel, Sanne van Egmond even aan het woord: Ik ben Sanne van Egmond, jullie ideale sparringpartner voor de grote dag!
Van bruidsparen krijg ik vaak de opmerking dat ik zo goed ben in de balans te vinden tussen 2 tegenpolen. De bruiloft draait tenslotte om jullie allebei en ik waarborg graag beide wensen, waarbij het zelden voorkomt dat iemand een compromis moet doen.

Als klein meisje vond ik bruiloften al helemaal geweldig en dit is in de laatste jaren uitgegroeid tot een grote passie. Ik vind niets zo bijzonder als betrokken mogen worden bij dé dag. Vanaf de 1e plannen tot de laatste uurtjes van de feestavond, ik geniet van elk moment, samen met jullie.

In 2019 heb ik als kroon op mijn 10 jaar werkervaring, de opleiding tot Weddingplanner succesvol afgerond. Hierdoor heb ik nog meer kennis om jullie te begeleiden in de keuzes die gemaakt moeten worden.’ Bent u na het lezen enthousiast geworden en wilt u vrijblijvend informatie ontvangen over de mogelijkheden? Of wilt u de weddingplanner graag persoonlijk ontmoeten? Dan maakt zij graag tijd voor u.
Stuur een mail naar weddings@vandervalkbreda.com of bel ons op 076 5226055.

Duurzaamheid voorop
Van der Valk Breda beschikt over het Green Key Goud certificaat. De energie wordt grotendeels opgewekt middels zonnepanelen, hangt er overal ledverlichting, staan op het parkeerterrein 40 laadpalen voor elektrische auto’s en wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. We vinden het ontzettend belangrijk om op een verantwoorde manier te ondernemen. 

Ook interessant

Duurzaam vooruit met elektrische fietsen

Breda ziet een groeiende trend van duurzaamheid en leefbaarheid in de stedelijke omgeving. Waar auto's vroeger het straatbeeld bepaalden, bieden elektrische fietsen nu een...

Trots op Bouw: Breda’s Samenwerkingsmodel

Hij vertelt het nonchalant, directeur Jaco Balemans van het Bredase bouwbedrijf Balemans. "Wij zijn lid van de landelijke vakgroep restauratie. Die telt 48 leden....

Scheiden is geen schande meer

“Wij doen niet alléén maar scheidingen.” Ze brengt het in de loop van het gesprek tóch even ter sprake. Thea Kremers wil graag benadrukken...

Column Helen Brusselers

Een vraag aan alle ondernemers onder ons: Ben jij ook zo hard bezig om een merk neer te zetten in de markt? Neem je ook...